Haberler

Akşener, ekonomi için Kılıçdaroğlu'na iki isim verdi

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması halinde ekonomi politikalarını yönetecek kadrolara ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. O konuşmayı anlatan Akşener, "Kemal Bey 'Selin Sayek Böke ile Faik Öztrak'ı görevlendiriyorum. Diğer partileri arayacağım, ikişer kişi onlar da versin. Bu arkadaşlar bir araya gelsin, son durumu gözden geçirsinler' dedi. Ben de Sayın Bilge Yılmaz ile Sayın Birol Aydemir'i görevlendirdim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam konuk olduğu programda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EKONOMİ POLİTİKALARINI YÖNETECEK İSİMLER BELİRLENDİ

3-4 gün önce Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirten Akşener, seçimin kazanılması durumunda ekonomi politikalarını yönetecek ekip için partisinden iki kişinin ismini verdiğini açıkladı.

"BİLGE YILMAZ VE BİROL AYDEMİR'İ GÖREVLENDİRDİM"

Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi yaptık, üç dört gün oluyor. Bana dedi ki 'Siz iki kişi, biz Selin Sayek Böke ile Faik Öztrak'ı görevlendiriyorum. Diğer siyasi partileri arayacağım, ikişer kişi onlar da versin. Bu arkadaşlar bir araya gelsin, son durumu kendi aralarında göz geçirsinler' dedi. Bizden Sayın Bilge Yılmaz ile Sayın Birol Aydemir'i görevlendirdim. Onlar bir araya geleceklerdi, son durum hakkında gerçekten bir bilgim yok. Ama Sayın Kılıçdaroğlu'nun Şampiyon Ligi'ndeki insanlar onlar. Onlarla ilgili bir durum var ama yarın çıkacaklar mı inanın bilmiyorum. Milletvekili olan hiçbir arkadaşımız bakan olmayacak, öyle de karar aldık. Dolayısı ile Birol Bey ile Bilge Bey'i gönderiyorum. 12 kişi bir araya gelecek." ifadelerini kullandı.

Akşener, ekonomi için Kılıçdaroğlu'na iki isim verdiBilge Yılmaz - Meral Akşener

YILMAZ'IN EKONOMİNİN BAŞINA GEÇECEĞİ ÖNE SÜRÜLÜYOR

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Millet İttifakı'nın seçimleri kazanması halinde ekonomi koltuğunun kulislerde dile getirilen Ali Babacan ismi yerine İYİ Partili Bilge Yılmaz'a verilebileceği öne sürülmüştü. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da olası bir iktidar değişimi sonrasında ekonomi koltuğuna talip olduğunu söylemişti. Akşener de bir konuşmasında, yanında bulunan Bilge Yılmaz için "İnşallah ekonomimizi yönetecek" demişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Selin Sayek Böke Millet İttifakı Birol Aydemir Meral Akşener Bilge Yılmaz Faik Öztrak İYİ Parti Ekonomi Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (11)

Hasan Issız:

Selin Sayek Büke, Faik Öztrak isimleri çok manidar değil mi? IMF ekibi hazırlanmış. Allah size fırsat vermesin.

149
54
yanıtYanıtla
Arslaner:

Körler sağırlar birbirini agirlar

102
35
yanıtYanıtla
Yasin Gok:

sampiyonlar ligi ama kim oynuyor haberleri yok ve toplanmışlar mı ondanda haberi yok. ekibe bak sen :D

92
38
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Artık toplantı üstüne toplantı yaparak 20 nci toplantı sonrasında bakanları tespit edebilirsiniz. Bu geçen süre içerisinde millete ve devlete ne gibi faydanız olur

53
14
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Mecliste millete izletip dinlendirdiği tapelerin sahte olduğunu itiraf etti bay bay Kemal.

51
15
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Bunlar neyine güvenip böyle seçimi kazanmış gibi davranıyorlar anlamıyorum. Hele bir durun bakalım, seçimi henüz kazanmadınız. Aponun heykelini dikeceğiz diyenlere tepki göstermediniz. Özerklik isteyenlere bir cevap vermediniz. Bu millet her şeyi not alıyor. Sizi iktidar yapacağını hiç sanmıyorum.

25
9
yanıtYanıtla
Özkan demir:

Mithat hocana da bir yaparsin

26
4
yanıtYanıtla
Hakan:

Koltuk boş kalsa nebati den iyi.

2
17
yanıtYanıtla
Blackened:

Her bakanlığa 2 ser isim verin 6 şar bakan olsun onlarda 6 şar müsteşar getirsin 36 olsun. 36 müsteşarın da her partili 6 müdürü olsun ettimi 218 müdür her müdürün 6 şar partili Md yardımcısı... Bu ne arkadaş!

14
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

okuma arastirma ögrenme engellisi partici arkadaslar uzay teknoloji caginda yasiyoruz en fakirimizin en cahilimizin cebinde akilli telefon internet var bir bakin eski isbirlikcileri simdi mali götürenleri milleti devleti sömürenleri isim vererek acikliyor yalanlayan itiraz eden varmi?o halde?

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title