Haberler

AK Parti'li Karaaslan, Samsun'da dernek ziyaretlerinde bulundu Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye, başta enerji olmak üzere birçok alanda hızla yükselen, bu alanlarda bağımsızlığını ilan eden bir ülke haline geliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, " Türkiye, başta enerji olmak üzere birçok alanda hızla yükselen, bu alanlarda bağımsızlığını ilan eden bir ülke haline geliyor." dedi.

Karaaslan, Samsun'da Gebililer Derneği, Devgeriş Köyü Derneği ve Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonuna ziyarette bulunarak dernek üyeleriyle sohbet etti.

Canik bölgesinde son yıllarda yaşanan büyük değişim ve dönüşüme dikkati çeken Karaaslan, "Canik'te modern yaşam olanaklarını artıran bu büyük değişim ve gelişim, elbette ki AK Parti hükümetlerimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyemizin özverili çalışmasıyla gerçekleşti. 14 Mayıs sonrası sadece Canik'te değil Samsun genelinde yepyeni bir dönem başlayacak." diye konuştu.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri hizmet ve eserlerin daha fazlasının 14 Mayıs'tan sonra yapılacağını anlatan Karaaslan, istihdam alanında yeni hamlelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Türkiye'nin yerli ve milli akıllı cihazı Togg, 710 milyar metreküplük doğal gaz keşfi, savunma sanayisinde katettiği mesafe ile "Olmaz, başarılamaz" denilenlerin yapılmaya başlandığını vurgulayan Karaaslan, " Türkiye, başta enerji olmak üzere birçok alanda hızla yükselen, bu alanlarda bağımsızlığını ilan eden bir ülke haline geliyor. Üretimle, yatırımla, ihracatla, istihdamla büyümeye devam ediyor. Samsun ve Türkiye için yapacak daha çok işimiz var. 14 Mayıs sonrası milletimizle el ele, yürek yüreğe ülkemiz için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Çarşamba Ev Hanımları Derneği ve Çarşamba Genç İşadamları Derneğini de ziyaret eden Karaaslan, AK Parti olarak 20 yılda önemli çalışmaları Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yaptıklarını söyledi.

Önlerinde 14 Mayıs seçimlerinin bulunduğunu hatırlatan Karaaslan, büyüyen Türkiye'nin daha ilerilere taşınabilmesi için bu tarihi dönemde destek beklediklerini dile getirdi.

Çarşamba ilçesinin tarımsal ve sanayi anlamında Samsun ve Türkiye için önem taşıdığını anlatan Karaaslan, "Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrikalar yapılıyor, Tekstilkent'te de tekstil firmaları inşaat çalışmalarına başladı. İktidarımız döneminde gençlerimizin kendilerine öz güvenleri arttı. Gençlerimiz iş hayatında daha çok yer alıyor. Bizler de yatırımlarımızla gençlerimize destek oluyoruz. Bu ülkenin geleceği gençlerimizdir." ifadelerini kullandı.

Karaaslan, tüm vatandaşları 4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'da düzenleyeceği mitinge davet etti.

Kaynak: AA / Politika

Çiğdem Karaaslan Milletvekili Türkiye Samsun Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title