Haberler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Mahalle Buluşmaları Programıyla Nazmi Saatçi Mahallesinde

Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in gelenekselleşen 'Mahalle Buluşmaları' programı sürüyor. Bu haftanın ziyaret durağı ise Nazmi Saatçi mahallesi oldu. Her hafta farklı bir mahallede hemşehrileri ile buluşan Başkan Zeybek Nazmi Saatçi mahallesini ziyaret etti. İstişare kültürüne önem vererek yerinde çözüm anlayışı ile her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Zeybek, düzenlediği bu programlar ile hizmette etkinliğin artırılmasını hedefliyor. Belediye ayrıca 'Mahalle Buluşmaları' çerçevesinde etkinlik alanını çocuklar ve mahalle sakinleri için renkli hale getirdi. Gecede çocuklar için oluşturulan interaktif oyunlar, animasyon gösterileri, yüz boyama atölyesi ve sürpriz hediye ve ikramlarla çocukların yanı sıra anne babaları da keyifli bir akşam geçirdi. Mahalle sakinlerinin talepleri alındı, istişare yapıldı. İmkanları en iyi şekilde değerlendirerek iyi niyetle ve samimiyetle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zeybek yapılan yatırımları aktardı. Mahalleye, yeşil alan park çalışmaları, asfaltlama, yol ve pek çok talebe cevap veren hizmetler yaptıklarını ifade eden Zeybek, çalışmaların değerlendirildiği ve istişarelerin yapıldığı buluşmada vatandaşların sorularını yanıtlandı. Zeybek, vatandaşların taleplerini tek tek not alarak mahalleye bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaların da yol haritasını çizdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in mahalle buluşmaları sürüyor.

Zeybek, Nazmi Saatçi Mahallesi'ni ziyaretinde yaptığı açıklamada, düzenlenen programlarla hizmette etkinliğin artırılmasını hedeflediklerini kaydetti.

Mahalleye, yeşil alan park çalışmaları, asfaltlama, yol ve pek çok talebe cevap veren hizmetler yaptıklarını aktaran Zeybek, çalışmaların değerlendirildiği ve istişarelerin yapıldığı buluşmada vatandaşların sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Zeybek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title