Haberler

P&g Türkiye 20. Yılını Sezen Aksu Geleneksel Yaz Konserleri ile Kutluyor

Tüketim Ürünleri Sektörünün Önde Gelen Firmalarından Procter&gamble (P&g), Bu Yıl Dünyada 170, Türkiye'de 20. Yılını Kutluyor.

Tüketim ürünleri sektörünün önde gelen firmalarından Procter&Gamble (P&G), bu yıl dünyada 170, Türkiye'de 20. yılını kutluyor.

1987 yılında Türkiye'de faaliyete başlayan P&G Türkiye ve bugün 23 markası (Ace, Alo, Ariel, Blendax, Braun, Discreet, Duracell, Gillette, Head & Shoulders, İpana, Koleston, Max Factor, Mr. Proper, New Wave, Olay, Oral-B, Orkid, Pantene, Prima, Pringles, Rejoice, Uyu ve Oyna, Wellaflex) ile pazarda operasyonlarını sürdüren P&G, Türkiye'deki 20. yıl kutlamalarında, şarkılarıyla milyonlara ulaşan Sezen Aksu ile bir araya geliyor.

P&G TÜRKİYE'YE 20 YILDA 500 MİLYON DOLARA ULAŞAN YATIRIM YAPTI

Türkiye'ye 20 yılda 500 milyon dolara ulaşan yatırım yapan P&G, İstanbul'daki yönetim merkezi ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Şekerpınar'daki üretim tesisleriyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Etkinlik alanını, 70 milyonu aşkın tüketicisiyle çok hızlı gelişen bir pazar olan Kafkasya ve Orta Asya Cumhuriyetleri'ne kadar genişleten P&G Türkiye, aynı zamanda "bölgesel bir merkez". P&G Türkiye bugün, CEEMEA (Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölgesinde doğrudan faaliyette bulunulan 52 ülke arasında ikinci, P&G global alt şirketler sıralamasında ise 12. konumda bulunuyor.

P&G Türkiye'nin yirminci yılına ilişkin bir açıklama yapan P&G Kafkasya ve Orta Asya Bölge Başkan Yardımcısı ve P&G Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat, P&G Türkiye'nin tüm P&G yerel organizasyonları arasında her geçen gün öneminin arttığını belirtti: "Türkiye P&G'ye, P&G Türkiye'ye değer kattı. Çalışanlarımız, tüketicilerimiz, müşterilerimiz ve işbirliği yaptığımız kurumlarla birlikte ilerleme fırsatını bulduk. P&G Türkiye'nin yetiştirdiği liderler bugün dünyanın çok farklı noktalarında yönetici

konumunda. Pazarlama ve insan kaynaklarında yaptığımız yeni uygulamalar diğer ülkelere model oluyor," diyen Karpat, "Tüketicilerimizin yaşamlarını iyileştirecek ürün ve hizmetler sunarken, uzman olduğumuz alanlarda topluma katkı sağlayacak projeler geliştirmeyi çok önemsiyoruz. Yetkili kurumlar, akademisyenler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içinde eğitim, çevre ve sağlık alanlarında yürüttüğümüz sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerini her yıl daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Yıllardır bizimle

olan, bize güvenen tüm sosyal paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.

P&G TÜRKİYE 12 YILDA 1,2 MİLYAR DOLARIN ÜZERİNDE İHRACAT GERÇEKLEŞTİRDİ

1995'te ihracata başlayan P&G Türkiye, bugüne dek 1,2 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdi. Türkiye'deki üretiminin ortalama yüzde 35'ten fazlası Kafkasya, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Rusya gibi yakın pazarlarla, Fransa ve İtalya gibi Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor. Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracat Ödülleri'nde 7 yıldır kağıt ürünlerinde liderliğini koruyan P&G Türkiye son iki yıldır temizlik ürünlerinde de 1 numarada yer alıyor.

TÜRKİYE'DE, DAKİKADA 500'DEN FAZLA P&G ÜRÜNÜ SATILIYOR

Yakalamış olduğu başarının ardında tüketicilerine yakın durmak yatan P&G, Türkiye'de de her ay ortalama 3 bin tüketici ile yüz yüze görüşerek ihtiyaçlarını ve eğilimlerini takip ediyor. P&G ayrıca, her ay Tüketici Hattı'nı arayan yaklaşık 6 bin tüketicinin istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek çözümler geliştiriyor. Tüketici odaklı çalışmaları 2007'de Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü" ile tescilli P&G'nin, Türkiye'de her dakika 500'den fazla ürünü

tüketicisiyle buluşuyor.

Dikkat çekici bazı rakamlar şöyle: Saatte 60.000 adet Orkid kullanılıyor; dakikada 10'dan fazla kadın saçını Koleston ile boyuyor; dakikada 33 Duracell pil satılıyor; günde 1.266 kadın Braun Silk-épil alıyor; saatte 9 erkek Braun tıraş makinesi seçiyor; saniyede 5 bebek Prima ile bezleniyor; günde 56.000 erkek Gillette tıraş bıçağı kullanıyor; günde 2,5 milyon kişi İpana ile dişlerini fırçalıyor; günde 50.000 kişi P&G şampuanlarını seçiyor; günde ortalama 500 tondan fazla P&G deterjanı kullanılıyor.

P&G TÜRKİYE 20. YILINI SEZEN AKSU GELENEKSEL YAZ KONSERLERİ İLE KUTLUYOR

Tüketim ürünleriyle milyonlara ulaşan P&G, Türkiye'deki 20. yıl kutlamalarında, şarkılarıyla milyonlara ulaşan Sezen Aksu ile bir araya geliyor.

P&G Türkiye 20. yıl kutlamalarını, 14 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Sezen Aksu Geleneksel Yaz Konserleri kapsamında 10 ilde (İstanbul, Bursa, İzmir, Denizli, Antalya, Trabzon, Van, Gaziantep, Adana ve Ankara) 11 konser ile gerçekleştiriyor. Konser biletleri Ağustos başında Biletix'te satışa çıkarılacak.

(LK-ERÖ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title