Haberler

Ali Büyükasar: "Sarıyer'i Üst Liglere Taşımanın Hedefi İçerisindeyiz"

Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Ali Büyükasar, kulübün marka değerini yukarılara çekme çabası içinde olduklarını söyleyerek, “Sarıyer’i hak ettiği üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Ali Büyükasar, kulübün marka değerini yukarılara çekme çabası içinde olduklarını söyleyerek, " Sarıyer'i hak ettiği üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz" dedi.

Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Ali Büyükasar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura çekimini İhlas Haber Ajansı muhabirine değerlendirdi. Büyükasar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda mücadele edecek takımlara çekilen kuranın hayırlı olmasın temenni ederek, "Bu sene güzel bir kadro yaptık. Geçmiş senedeki önemli futbolcularımızı takımda tuttuk. Sonrasında Süper Lig patentli oyuncularla takviye ettik. Bu sene kadromuza genç yetenekleri aldık. Bizim için güzel bir kura oldu" şeklinde konuştu.

" Sarıyer'i hak ettiği üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz"

Mavi-beyazlı kulübün yöneticisi Ali Büyükasar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'ndaki rakipleri Bergama Belediyespor'a başarı dileyerek, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Bu sene inşallah Sarıyer'i hak ettiği yerlere yani üst liglere taşımanın hedefi içerisindeyiz. Ziraat Türkiye Kupasını da çok önemli görüyoruz. Buradaki marka değerini Sarıyer'e entegre etmek istiyoruz. Buradaki takımlara büyük saygı duyuyoruz. Bergama Belediyespor'a da buradan başarılar dilemek istiyorum. İnşallah hak edenin kazandığı, Fair-play'ın ön plana çıktığı bir kura çekimi olmuştur. Bu da sahaya yansımış olur." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı Türkiye Kupası Bergama Sarıyer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title