Haberler

Özdemir : Yaşananları Asla Tasvip Etmiyoruz

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, "Olayları tavsip etmiyor ve çözüm sürecine gölge düşüren olayların son bulmasını umuyoruz" dedi.

Son günlerde bölgede yaşanan olaylar üzerine bir açıklama yayınlayan Milletvekili Ziver Özdemir, yaşanan olayları tasvip etmelerinin asla mümkün olmadığını vurgulayarak, 'zulmü telin etmek için kendi halkına ve memleketine zulmün neresi demokratik hak ve eylem olabilir' dedi.

Özdemir bazı çetelerin protesto bahanesiyle Batman'da adeta yağma yaptıklarını, sokakları ateşe verdiklerini, kendileri gibi düşünmeyenlerin işyerlerini talan ettiklerini dile getirdi. Özdemir, bu yağma nedeniyle Batman'da milyonlarca lira maddi hasar meydana geldiğini ve bundan önemlisi birçok can kaybı ve yaralanmaların yaşandığını ifade ederek, bir daha böyle olayların yaşanmaması için herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

ÇÖZÜM SÜRECİ PROVOKE EDİLİYOR

Özellikle çözüm süreciyle bölgede hakim olan huzur ve sağduyunun son olaylarla birlikte adeta provoke edildiğine işaret eden Özdemir, aklı selim herkesin ve her kesimin huzurun teminatı olan çözüm sürecine sahip çıkması gerektiğini belirtti. Bazı karanlık ellerin çözüm sürecini baltalamak ve sona erdirmek için yeni oyunlar sahnelemeye başladıklarını kaydeden Özdemir, bu oyunlara gelinmemesi gerektiğine dikkat çekti.

OYUNA GELİNMEMELİ HERKES SAĞDUYULU OLMALI

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarına da değinen Milletvekili Özdemir, Demirtaş'ın açıklamalarının geç bir açıklama olduğunu ancak yine de halkı sağduyuya davet etmesini olumlu bulduğunu bildirdi. Açıklamada Demirtaş'ın yaşanan olayların sorumluluğunu üstlenmeyerek hükümeti suçlamasının doğru bir davranış olmadığını da kaydeden Özdemir, herkesin olayları objektif bir şekilde değerlendirmesi gerekliliğinin olduğuna işaret etti.

Olaylarda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar dileğinde bulunan Milletvekili Özdemir, olaylar sonucunda işyerleri zarar gören ve maddi kayba uğrayan işyeri sahiplerine de geçmiş olsun temennisini ileterek, bu zararların hükümet tarafından telafi edileceğini de hatırlattı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Selahattin Demirtaş Ziver Özdemir Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title