Haberler

Özdalga Baykal'ı Umudunu Yitirmiş Kovboya Benzetti

Sivil Anayasaya Yönelik Tartışmalar Devam Ederken AKP Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, Anayasa Çalışmalarını Eleştiren CHP Lideri Deniz Baykal'a 'Umudunu Yitirmiş Kovboylar Gibi' Dedi.

-Sivil anayasaya yönelik tartışmalar devam ederken AKP Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, anayasa çalışmalarını eleştiren CHP lideri Deniz Baykal'a "umudunu yitirmiş kovboylar gibi" dedi.

AKP Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın dün yapılan partisinin grup toplantısında anayasa çalışmalarını eleştirmesine yaptığı yazılı açıklamada ilginç bir karşılık verdi. CHP'nin sayılamayacak kadar çok siyasi açıklaması, raporu ve seçim bildirgesinde 12 Eylül'ün ürünü olan anayasanın eleştirildiğini belirten Özdalga, "bunları görebilmek için partinin halen yürürlükte bulunan resmi internet sitesine kısaca bir göz atmak yeterlidir. Mevcut parti programına göre de '1982 anayasası, seçeneksizlik yaratarak topluma dayatılmış, eskimiş değerleri ve yasakları temel alan bir anayasadır. Türkiye'nin yeni bir anayasaya gereksinimi vardır' denir. Ancak bir kez daha görüyoruz ki Sayın Baykal liderliğinde CHP demokrat, değişimden yana ve reformcu niteliklerini terk etmiş, tutucu, değişime direnen ve demokrasi karşıtı bir siyasi güç haline gelmiştir. Ayrıca sayın Baykal işini, siyasi hiçbir umudu kalmadığı için, öfke içinde karşısına çıkan her hedefe ilkesiz ve tutarsız bir şekilde saldırarak yapmaktadır" dedi.

Amerika'da hiçbir umudu kalmadığı için sağa sola kurşun sıkan ve her gördüğü hedefe saldıran kovboylara 'Desperado kovboy" denildiğini kaydeden Özdalga, "o kovboyların hepsi aynı acı kaderi paylaşır. Sayın Baykal da şimdi umudunu yitirmiş öfkeli kovboylar gibi hiçbir değer ve tutarlılık gözetmeden, uygun bulduğu her hedefe saldırmaktadır" dedi. (ANKA)

(EG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title