Haberler

Özcan Deniz Konserleriyle Afet Fonuna Destek Olacak

Ünlü Sanatçı Özcan Deniz, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ile İmzaladığı İşbirliği Protokolü Kapsamında, Türk Kızılayı'nın Çalışmalarına Bir Yıl Süreyle Gönüllü Destek Verecek. Deniz, "Kültür Köprüleri" Projesi Kapsamında Gerçekleştireceği Konserlerinden Elde Edilecek Gelirin Bir Bölümünü Türk Kızılayı'na Bağışlayarak Afet Fonuna Katkıda Bulunacak.

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, yeni projesi "Kültür Köprüleri" ile bir yandan Anadolu'nun tüm tınılarını bir araya getirirken, diğer yandan da konserlerden elde edilecek gelirin bir bölümünü Türk Kızılayı'na bağışlayarak afet fonuna katkıda bulunacak.

Türk Kızılayı Özcan deniz ile işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, Türk Kızılayı'nın gönüllüsü olan Deniz, Türk Kızılayı'nın çalışmalarına bir yıl süreyle gönüllü destek verecek. Deniz, "Kültür Köprüleri" projesi kapsamında gerçekleştireceği konserlerinden elde edilecek gelirin bir bölümünü Türk Kızılayı'na bağışlayarak afet fonuna katkıda bulunacak.

İmza töreninde konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, bir ilke imza atan sanatçıya yürekten teşekkür ettiğini dile getirdi. Küçükali, ünlü sanatçının bu işbirliği ile bir yıl boyunca Türk halkıyla köprü kurarak, çeşitli konser ve platformlarda kucaklaşacağını söyledi.

-"PROTOKOL DİĞER SANATÇILARA ÖRNEK OLACAK"-

Tekin Küçükali, söz konusu işbirliği protokolünün hem sanatsever insanlara hem de başka sanatçılara güzel ve faydalı bir örnek olacağını belirtti. Küçükali, "14 Haziran'da Türk Kızılay'ının 140. Kuruluş Yıldönümü. Sevgili Özcan Deniz, kuruluş yıldönümümüzde de bizlerle birlikte olacak. Bu çalışmanın gönüllülere bir çağrı yapacağını ve yükselen Türk Kızılayı'na yeni artılar sağlayacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

-SALDIRIYI KINADI-

Sahne aldığı Çeşme'deki Altın Yunus Otel'inde silahlı saldırıya uğrayarak ayağından vurulan Deniz'e geçmiş olsun dileklerini ileten Küçükali, saldırıyı kınadığını ifade etti.

Küçükali, "Arkadaşımızın geçirmiş olduğu bu çirkin saldırıyı kınıyorum. Ve bundan sonra değil Özcan Deniz'e hiçbir sanatçıya böyle menfur bir saldırı olmasını istemiyoruz. Böyle bir kazaya mazur kalan arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz" dedi. Bunun üzerine Özcan Deniz'in esprili bir şekilde "Ben de Kızılay'a sığındım" demesi ise salonda gülüşmelere neden oldu.

Küçükali, Deniz'in bu esprisini "Estağfurullah bizim başımızın tacısınız. Gönüllülük esasına dayalı bu tarzınız Türk Kızılay'ına çok yakıştı. Çünkü Kızılay 140 yıldır gönüllülük esasına dayalı kurulmuş bir kuruluştur. Bu gönüllülüğünüzü kutluyorum" diye yanıtladı.

Burada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Özcan Deniz, Kızılay'ın konserler gibi böyle sosyal, halkla buluşan projelerde kendi adını kullanmasının çok güzel bir şey olduğunu dile getirdi. Deniz, "Ben de hem kendi adıma hem de bütün sanat camiası adına şunu söyleyeyim; Kızılay son zamanlarda en çok güvenilir Türk kurumlarımdan bir tanesi" diye konuştu.

-"BİR DAHAKİ SEFERE TARKAN GELİR"-

Gazetecilerin söz konusu projede ünlü pop sanatçısı Tarkan'ın da yer alması önerisine Deniz, "Bir dahaki sefere Tarkan gelir, sizleri de mutlu eder. En azından benden sonra onu istemeniz güzel bir şey" diye yanıt verdi. Kendi adına yapabildiği, kazandığı ne varsa Kızılay ile paylaşmaya hazır olduğunu söyleyen Deniz, "Çünkü sonuçta dönüp dolaşıp benim, ailemin başına gelebilecek herhangi bir felakette o Kızılay logosunu orada görmek istiyorum" dedi.

-"BEN BURADA YANLIŞLIKLA KASET, FİLM, DİZİ ANLAŞMALARINI YAPMIYORUM DEĞİL Mİ?"-

Konuşmaların ardından, ünlü sanatçı ile Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali arasında Türk Kızılayı'nın çalışmalarına bir yıl süreyle gönüllü destek verilmesini öngören protokol imzalandı.

Küçükali ayrıca, Özcan Deniz'i gönüllü Kızılay üyesi yaptığını da açıkladı. Özcan Deniz ise gönüllü Kızılay üyeliğini sağlayan formu imzalarken yine esprili bir şekilde "Ben burada yanlışlıkla kaset, film, dizi anlaşmalarını yapmıyorum değil mi? dedi. Özcan'ın sözlerine gülerek karşılık veren Küçükali ise "Bize uymaz" diye konuştu. Küçükali Deniz'e bir de "Katkılarınıza teşekkür ederiz" yazılı bir plaket sundu.

Küçükali, Türk Kızılayı'nın başlattığı kampanya kapsamında, tüm GSM operatörlerinden 2868"e boş mesaj gönderildiğinde ihtiyaç sahiplerine 5 YTL'lik bir yardım edildiğini hatırlatarak, Deniz'den konserlerinde bu çağrıyı yapmasını istedi. Deniz de konserlerinde mutlaka bu kampanyadan bahsedeceğini dile getirdi.

-"ŞU AN YÜZDE 20 BASIYORUM"-

Özcan Deniz bir gazetecinin şu an sağlık durumunuz nedir sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Doktorumun söylediği üzere şu an yüzde 20 basıyorum, fizik tedavi görüyorum. Bir ay içinde bu basma oranı yüzde 50'ye çıkacak. Yaz sonuna doğru da inşallah tamamen sağlığıma kavuşacağım."

-KÜLTÜR KÖPRÜLERİ-

Özcan Deniz, " Kültür Köprüleri" projesi ile farklı bir sahne performansına imza atıyor. Sanatçı, Orhan Şallıel'in danışmanlığında, Anadolu'nun farklı tınılarını repertuarında bir araya getiriyor.

"Kültür Köprüleri" konserleri, bir yandan da Türk Kızılayı ile işbirliği içine girerek afet fonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Konserden elde edilecek gelir, Türk Kızılayı'nın afet, kan, gençlik ve eğitim alanlarında yürüttüğü çalışmalardan faydalanan ihtiyaç sahiplerine daha fazla destek olunmasına katkıda bulunacak.

Özcan Deniz'e renkli repertuarında, Şef Orhan Şallıel piyanosu ile eşlik ederken, tablo, darbuka, bendir, dhollo, kahon, def, kanjira, cümbüş, davul, balaban, kaval, ney, akustik gitar, gitar, klasik gitar gibi müziğin renkliliğini yansıtan enstrümanlardan oluşan bir de orkestra sahnede olacak.

"Kültür Köprüleri" projesi kapsamında Özcan Deniz, yarın saat 21:00'de Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde Başkentlilerle buluşacak. Deniz, 26 Nisan"da ise İstanbul TİM Show Center'da olacak. (ANKA)

(GO/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title