Haberler

Ottawa'da iki gecelik otel rezervasyonu yaptıranlara 100 dolarlık hediye kartı

Güncelleme:

Kanada'nın federal başkenti Ottawa'daki otellerden herhangi birinde iki gecelik rezervasyon yaptıran herkese 100 dolarlık hediye kartı verilecek.

Kanada'nın federal başkenti Ottawa'daki otellerden herhangi birinde iki gecelik rezervasyon yaptıran herkese 100 dolarlık hediye kartı verilecek.

Ottawa'daki turizm kuruluşlarının çatı organizasyonu olan ve 400'ü aşkın üyesi bulunan Ottawa Tourism'den yapılan açıklamada, uygulamanın, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen turizm sektörünü canlandırmak için başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, 100 dolarlık hediye kartından yararlanmak için rezervasyonların 30 Eylül 2020'ye, konaklamanın ise 31 Aralık 2020'ye kadar gerçekleştirilmesi gerektiği ifade edildi.

Hediye kartlarının otele girişte verileceği bildirilen açıklamada, kartların kentteki turistik aktivitelerin tamamında, alışveriş merkezlerinde, lokantalar ve tekne turlarında kullanılabileceği açıklandı.

Ottawa Tourism Başkan Yardımcısı Catherine Callary, kampanyanın sadece Ottawa'ya dışarıdan gelen ziyaretçiler için değil, başkentin sakinleri için de geçerli olduğunu vurguladı.

Callary, "Kendi arka bahçesinde turist olmak isteyenler de bu fırsattan yararlanabilir. Ottawa turizmi 43 bin kişiyi istihdam eden ve yıllık 2,2 milyar dolar getirisi olan, Ottawa için çok önemli bir sektördü. Bu sektörü eski günlerine geri getirmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Callary, Ottawa'nın turizm endüstrisinin Kovid-19 salgınından olumsuz etkilendiğini ve sektörün yeniden ayağa kalkmasının yıllar alacağını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Kanada Ottawa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title