Haberler

Otomobil Karasu'ya Uçtu: 1 Ölü, 3 Yaralı

Erzincan'da Meydana Gelen Trafik Kazasında, Karasu Nehri'ne Uçan Otomobildeki 4 Kişiden 1'i Öldü, 3'ü Hafif Yaralı Olarak Kurtuldu.

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında, Karasu Nehri'ne uçan otomobildeki 4 kişiden 1'i öldü, 3'ü hafif yaralı olarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza bugün saat 12.30 sıralarında Erzincan-Erzurum E-80 Karayolu'nun 43'üncü kilometresinde meydana geldi. Vural Karan yönetimindeki 16 ZL 515 plakalı otomobil, Erzurum'dan Erzincan istikametine seyir halindeyken, bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak Karasu Nehri'ne uçtu. Otomobilin yolda yaklaşık 125 metre sürüklendikten sonra nehre uçtuğu kazada, sürücü Vural Karan otomobiliyle birlikte Karasu Nehri'nin azgın sularında

kayboldu. Eşi Sara Karan (48) ile kardeşleri Nihat Yıldız ve Naci Yıldız kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar, kaza yerine gelen ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis önünde ambulanstan indirilen ve olayın şokunu üzerinden atamayan Sara Karan, eşini bulmaları için kardeşlerine yalvardı. Otomobilde bulunanların, Iğdır'dan Bursa'ya gittikleri öğrenildi.

CESEDİ 4 SAAT SONRA BULUNDU

Bu arada, nehir sularına kapılıp kaybolan Vural Karan'ı bulmak için Erzincan Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Sivil Savunma İl Müdürlüğü'ne bağlı arama kurtarma ekibi ve Erzincan Acil Yardım ve Kurtarma Ekibi Karasu Nehri'nde arama çalışması başlattı. Nehrin karşı kıyısında bulunan bir kişinin, kaybolan şahsın cesedini, aracın düştüğü yerden yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki bir yerde gördüğünü söylemesi üzerine arama çalışmaları o bölgede yoğunlaştırıldı. Beline ip bağlanan bir arama kurtarma görevlisi,

nehirin değişik bölgelerinde arama yaptı. Belirtilen bölgede yapılan arama çalışmaları sonuç vermezken, yaklaşık 4 saat süren aramalar sonucunda Vural Karan'ın cesedi kaza yerinin yaklaşık 250-300 metre aşağısında bulundu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İS-İRT-OM-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title