Haberler

10 Yaşındaki Çocuğu Taciz Eden Oto Yıkamacı: Erkeklerle Birkaç Kez Birlikte Olmuştum

Güncelleme:

10 yaşındaki erkek çocuğunu tezgah arkasında taciz eden oto yıkamacının sözleri pes dedirtti. Daha önce de erkeklerle birlikte olduğunu söyleyen tacizci, "Şeytana uydum. İt gibi pişmanım." dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde E.U. (10) adlı erkek çocuğu taciz ettiği iddiasıyla yargılanan oto yıkamacı Ali Kibarkaya (31), yargılandığı Kahramanmaraş 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

''ANLATIRSAN SENİ ÖLDÜRÜRÜM''

27 Nisan 2017'de Pazarcık'ta bir oto yıkamacıda meydana gelen olayda arka taraftaki oto yıkamacının sahibi ile çay içen T.U., iddiaya göre, oğlu E.U.'yu yanına çağırıp, boş çay bardaklarını dükkana götürmesini istedi. Küçük çocuk bardakları oto yıkamacıya götürüp tezgaha koyarken, burada çalışan Ali Kibarkaya arkadan gelerek taciz etti. Kibarkaya, ardından da "Bu olayı kimseye anlatma. Anlatırsan seni öldürürüm" diyerek çocuğu tehdit etti.

GİZLİCE ÇOCUKLARIN KONUŞMASINI DİNLEDİ

Babasının iş yerine dönen küçük çocuk, kardeşine oto yıkamacıda çalışan Ali Kibarkaya'nın kendisinin çeşitli yerlerine dokunduğunu anlattı. E.U.'nun kardeşine tüm anlattıklarını o sırada kendilerini gizlice dinleyen babaları da duydu. Oğlunu yanına çağıran T.U., kardeşine söylediklerini kendisine de anlatmasını istedi. Duyduklarından sonra T.U., oğluna yanlış anlayabileceğini söyledi. Ancak E., anlattıkların tekrarladı. Şüphelenen baba, oğluna bir şişe su verip tekrar oto yıkamacıya gönderdi, ardından da bilgisayarın başına geçerek oto yıkamacıyı gören güvenlik kamerasını izlemeye başladı. Kameradan Ali Kibarkaya'nın oğlunu taciz ettiğini gören baba, polise giderek şikayetçi oldu.

"İT GİBİ PİŞMANIM"

Olay günü işe başladığı ortaya çıkan Ali Kibarkaya, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kibarkaya, savcılık sorgusunda küçük çocuğu taciz ettiğini itiraf etti. Cinsel eğiliminin hemcinslerine karşı olduğunu ve daha önce de erkeklerle birkaç kez birlikte olduğunu belirten Ali Kibarkaya, ifadesinde şunları söyledi: "Benim hemcinslerime karşı cinsel eğilimim vardır. E., dükkanıma geldiğinde şeytana uydum. İt gibi pişmanım." Ali Kibarkaya, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemede çocuğu tehdit etmediğini ve tedavi olmak istediğini söyledi. Şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

17.5 YIL HAPİS

Soruşturma sonunda Ali Kibarkaya hakkında Kahramanmaraş 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocuğa karşı cinsel taciz, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetini yoksun kılma' suçlarından dava açıldı. Davaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da müdahil oldu. Davanın karar duruşmasında Ali Kibarkaya suçlamaları kabul etmedi. E.U., babası ve annesi ile tanıkları da dinleyen mahkeme heyeti, duruşma sonunda Ali Kibarkaya'yı 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 12 yıl 6 ay, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 5 yıl olmak üzere toplam 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Pazarcık 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

Adınızı Yazın:

LAN NE 17 YIL BÖYLE ŞEREFSİZLERE MÜEBBET VERECEN BU ADİ HERİF BİR KAÇ YILA KALMAZ DIŞARI ÇIKAR, KALDIĞI YERDEN ŞEREFSİZLİKLERİNE DEVAM EDER, ALLAH SENİ VE SENİN GİBİ ZİHNİYETTE OLANLARI KAHRETSİN

28
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ASIN

24
1
yanıtYanıtla
...:

it gibi de geber inşallah . . şerefsizz . .

22
0
yanıtYanıtla
ERZİNCANLI:

ÖZGÜRLÜK DİYE DİYE NE HALE GELDİK. HERKES HERŞEYİ YAPAMAZ, ÖRF VAR ADET VAR AYIPTIR GÜNAHTIR YAV BUNEYA BIKTIK ARTIK İDAM GELSİN ARTIK.

16
5
yanıtYanıtla
Ediz:

Bir adamın çocuğu taciz etmesiyle özgürlük ne alaka. Taciz etme özgürlüğü diye bir şey yoktur. Bizim ülkemizdeki hiçbir şeyi doğru düzgün anlayamadıkları gibi özgürlüğünde ne olduğunu doğru düzgün anlayamıyorlar

yanıt4
yanıt2
Idiamin Idam:

IDAM

15
4
yanıtYanıtla
kaltuksevdasi:

caydirici cezalar vermeyen zinayi suc olmaktan cukaran akp sen nasil müslümansin besmele ile kilise acarmi gercek mümin sen nasil müslümansin mesebi inkar ediyorsun mesepsizler

7
8
yanıtYanıtla
Asil:

İdam çıkması gerek bu sapıklar için kırbaç paklamaz bunları çünkü beyinleri hasta.

12
3
yanıtYanıtla
Özge:

Erkekte olsa kız da olsa çocuğunuza iyi sahip çıkın. Bu ülke sapık kaynıyor.

15
0
yanıtYanıtla
Ismail:

Idam gelmedikce bu olaylar devam eder..2-3 seneye kalmaz cikar demdi deme..

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title