Haberler

'Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü'

'Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü'nü Kazanan Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde Görevli Polis Memuru Suat Çetinkaya, Ödülünü Aldı

'Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü'nü kazanan Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görevli polis memuru Suat Çetinkaya, ödülünü aldı.

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Pınar Karşıyaka arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma öncesi düzenlenen törende, Çetinkaya'ya ödülün anısını belgeleyecek şilti ve 5 bin lira para ödülünü, Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar ve Osman Solakoğlu'nun eşi Sadiye Solakoğlu verdi.

Bu yıl altıncısı verilen ödül, Türk basketboluna uzun yıllar her alanda hizmet etmiş olan eski Basketbol Federasyonu Başkanı Osman Solakoğlu'nun anısını basketbola ve topluma faydalı olacak şekilde yaşatmak hedefiyle Basketbol Federasyonu ve Solakoğlu Ailesi tarafından düzenleniyor.

Pazartesi günü toplanan Seçici Kurul üyeleri, başvuruda bulunan ve ödül niteliklerine sahip 10 aday arasından Suat Çetinkaya'yı bu yılki ödüle layık gördü.

Çetinkaya, Kastamonu ilinde sokak çocukları ve suç işlemiş çocukların ıslahı ve topluma kazandırılması adına proje çalışmalarını hayata geçirdi. 2008 yılı ile başladığı 'Kastamonu Çocukları Projesi' ile Polis Gücü basketbol takımlarını, altyapılarda bu tarz çocuklar ve ekonomik durumu iyi olan ve bu çocuklarla beraber oynamak isteyen gençleri bir araya getirerek oluşturdu. Bu sayede çocuklar arasındaki suç oranının ciddi seviyelere düşürüldüğü, çocukların geleceklerinin basketbol vasıtasıyla kazandırılmaya çalışıldığı bildirildi. Tüm kategorilerde erkek ve kız sporcular ile Polis Gücü takımını oluşturan 46 yaşındaki Çorum doğumlu polis memuru Suat Çetinkaya, evli ve 2 kız çocuğu babası.

(CAY-ÇET-SÇ) - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title