Haberler

Katil Olduğu İddia Edilen Damat, Canlı Yayında Gözaltına Alındı

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında katil olduğu iddia edilen Tuncer Ustael, stüdyoda gözaltına alındı.

Müge Anlı canlı yayınında şok eden gelişme yaşandı. Katil olduğu iddia edilen damat Tuncer Ustael aile içi şiddetten dolayı canlı yayınında gözaltına alındı.

Organ Mafyası Olduğu İddia Edilen Damat, Canlı Yayında Gözaltına Alındı

"BİR SÜRÜ İNSAN ÖLDÜRDÜ!"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Havva Palu, damat Tuncer Ustael tarafından suçlandı. Ustael, aslında kendisinin katil olduğunu iddia eden Havva Palu'nun bir katil olduğunu söyledi. Katil olduğu iddia edilen damat Tuncer Ustael, Müge Anlı'nın canlı yayınına çıktı. Kendisini suçlayanların 1987'den beri birçok can aldığını söyledi. Ustael, "Affedin ama ben hamile kalmadım. Karnımdaki çocuğu ben öldürmedim. Ve dahası bunlar birleşip kendi ağabeylerini nasıl öldürdüklerini de anlatsın" dedi. Kimseyi tehdit etmediğini de belirten Ustael, "Veysel Talhal'ı da bunlar öldürdü. Hikmet Şahin, Emine Talhal, Yusuf Şimşek, Veysel Talhal tedavi olduktan sonra öldürdü." şeklinde konuştu.

Organ Mafyası Olduğu İddia Edilen Damat, Canlı Yayında Gözaltına Alındı

"6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İŞKENCE EDİYORLARDI"

Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Saadet Bey ve Avni Bey, Palu ailesinin 6 yaşındaki kızlarına işkence yaptığını belirtti.

Organ Mafyası Olduğu İddia Edilen Damat, Canlı Yayında Gözaltına Alındı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Palu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

Dürbünlü:

bunları görünce iyiki cehennem yaratılmış diyorum.

15
29
yanıtYanıtla
osman:

cehennem senin ve senin gibi komur beyinler için yaratılmış dümbükk

yanıt8
yanıt2
Yobaz Savar:

hade lan ordan cahil Osman,git biraz ilim irfan ögrende gel,dürbünlü dogru söylüyor.

yanıt1
yanıt9
adınızı yazın:

DÜRBÜNLÜ. . . . her neysen kes sesini ağzın lağım gibi leş git yıka sonra da yat kaybol.

yanıt4
yanıt4
YVZS:

BENİM YORUMUN ALTINA SAZAN GİBİ DALAN CEVAP VEREN GÜYA SÖZDE YORUMCU ATEİSTİZ DENEN SEFİL. HER HALDE YAZDIĞMII YA ANLAMADI YADA AKLI KIT ONDANDIR. BEN DİYORUMKİ KADINLARA ÇOVUKLARA EZİYET İŞKENCE TECAVÜZ EDEN HATTA HAYVANLARA DA EZİYET İŞKENCE EDENLERİ ASMALI. SONRADA YAKMALI.

15
4
yanıtYanıtla
DÜZELTME:

kadınlara ve çocuklara olacaktır.

yanıt0
yanıt0
ADNZ YAZNK:

katılıyorum haklısın.

yanıt3
yanıt1
YVZS:

RABBİM KADINLARIMIZI BACILARIMIZI ÇOCUKLARIMIZI HER TÜRLÜ ŞERLERDEN MUHAFAZA EYLESİN. KORUSUN İNŞALLAH. KADINLARA ÇOCUKLARA HATTA MASUM HAYVANLARA ŞİDDET İŞKENCE UYGULAYAN VAHŞİ VANDALLARI YA ASMALI YADA ASMALI

17
1
yanıtYanıtla
ZZ EBANİ:

BUGÜN RAKIYI Fazla KAÇIRMIŞIM.Kİmse BANA İTİRAZ Etmesin:)YOksa KIZARIM bak.

2
10
yanıtYanıtla
Th Arık:

Balıkta varmıydı yanında

yanıt1
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title