Haberler

Önder: Yerel Seçimlerde İttifak İçin CHP ile Görüştük

Güncelleme:

Sırrı Süreyya Önder, yerel seçimlerde ittifak için CHP ile görüştüklerini, CHP'nin ise "Sırrı Süreyya Önder aday olmasın" teklifini yaptığını söyledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Sırrı Süreyya Önder, CNN TÜRK'de Ankara Günlüğü programında Hande Fırat, Hüseyin Yayman ve Utku Çakırözer'in sorularını yanıtladı.

"BİZİ DESTEKLEYİN AMA KİMSE GÖRMESİN"

Programda yerel seçimlerde ittifak için CHP'lilerle görüştüklerini dile getiren Önder, aldıkları cevabın "Bizi destekleyin ama kimse görmesin." şeklinde olduğunu söyledi. Bunun Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede dile getirilmediğini belirten Önder, aldıkları bir başka teklifin ise "Sırrı Süreyya Önder aday olmasın, başka bir aday gösterin." olduğunu söyledi.

"KAMUYA AÇIK İŞBİRLİĞİ YAPALIM DEDİK"

Önder "Oyları bölüyor" eleştirileri için "CHP'ye gittik, kamuya açık işbirliği yapalım" dedik, Kılıçdaroğlu 'Yan yana durmak bize zarar verir.' dedi. Sol lafını ağzına almayanlar, MHP'nin kapı önüne bıraktığını alıp aday yapanlar, oy bölünmesinden bahsedemez. Demokratik siyaset hakkını kim engelliyorsa, isterse BDP olsun, yanlış yapar, hep birlikte karşı çıkarız." dedi.

SARIGÜL'E DOZER YANITI

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Mustafa Sarıgül'ün canlı yayında twitter üzerinden sorduğu "Sırrı Süreyya Önder'e sormak istiyorum: Gezi Parkı'nda üstüne çıktığın dozer Şişli Belediyesi'nin dozeri miydi İBB'nin dozeri miydi?" şeklindeki sorusuna "İkisinin de değildi bir inşaat firmasınındı. Sarıgül Gezi Parkı eylemlerinde o dönem olmadığı için bilmiyor." dedi.

GÖZLERİ DOLDU

Partisinin seçim araçlarına yapılan saldırılar sorulan Önder, cevaplarken gözleri doldu. Urla Meydanı'ndaki HDP Seçim Bürosu açılışına düzenlenen saldırıdan bahseden Önder, "Ne işiniz var." Urla'da diyenlere tepki gösterdi. "Kimi kimin yerinden kovuyorsunuz." diyen Önder, "Yüz kişi var orada bin kişi saldırıyor. İnsanlık mı bu? Hüner mi?" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Sırrı Süreyya Önder Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

WERTYwerty27@hotmail.com:

BU BDP AKPnin yavRusuuu.:))ANDIMIZI bunlar için Ne mutlu TÜRKÜMLERİ akp bunlar iÇin kaldırdı..degdimii.Şimdi iKiside aynı.

39
105
yanıtYanıtla
CEMİLnkarabiyik@mynet.com:

PİNOKYONUN YAPILDIĞI AĞAÇ BİLE BUNLARDAN DAHA TEMİZMİŞ YALAN SÖYLEDİĞİNDE BURNU UZARDI,BUNLARIN BİR BAŞKA ODUNDAN YAPILMIŞ YALANI İFTİRAYI O KADAR RAHAT YAPIYORLAR Kİ,GEÇENLERDE BUNLARIN LİDERİ 40 BİN KİŞİNİN KTLİNDEN SORUMLU APO BİZİM İSTEDİKLERİMİZİ ALABİLMEMİZ İÇİN SEÇİMLERDEN AKP NİN BAŞARILI ÇIKMASI LAZIM DEMEDİ Mİ,O ZAMAN CHP NİN KAZANMAMASI LAZIM,NASIL OLACAK AHLAKSIZ İFTİRA VE YALANLARLA,GEÇENLERDE GENE BU MALUM KİŞİ BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMIŞTI,DİKKAT EDERSENİZ PERİYODİK OLARAK AKP YE HİZMET EDECEK İFTİRALARA DEVAM EDİYOR,BUNLAR ORTAYA ÇIKAN YOLSUZLUKLARI BİLE AKP OY KAYBETMESİN DİYE DESTEKLEYİP,ORTAYA ÇIKAN YOLSUZLUKLARI BİLE DESTEKLEMEMİŞLERMİYDİ

yanıt0
yanıt0
KOSERLİEgito47@hotmail.com:

ÜZME TATLI CANINI SIRRI KARDEŞ, BİZDEN BİRİ O SALDIRAN SOYSUZLARIN BİN TANESİNE BEDELDİR. KÖPEK İNİNDE HAVLAR.

54
76
yanıtYanıtla
VATANvatan@hotmail.com:

O KÖPEK SİZLERSİNİZ

yanıt0
yanıt0
KAAN KALAYCIkaankalayci81@hotmail.com:

ARTIK EMİNİM KOMEDYEN SIRRI SÜREYYA AKP NİN ADAMI AKP YE HİÇ VURMADAN SÜREKLİ CHP YE ÇATIYORSA BAŞKA AÇIKLAMASI YOK

32
55
yanıtYanıtla
benorefikdemir49@gmail.com:

vızzzzzzzzzzzzzzzzz

yanıt0
yanıt0
hussamhuseyintopal@mail.com:

akp ile ortaklıkları var akp ne zaman karalama yapıp başarılı olamazsa işi bdp ye yaptırmaya çalışıyor gezi olaylarındada aynısı oldu başbakan baktıki olmuyor olaylardan 1 hafta sonra bdp lileri gönderdi sonrada iftira attı ama unutmuş olacakki bebek katiliyle masaya oturan kendisidir

24
56
yanıtYanıtla
ÖMERmersin@hotmail.com:

KADİR ABİNİZİ KAZANDIRMAK İÇİN HERŞEYİ YAPIYORSUNUZ LAN

27
48
yanıtYanıtla
Toprak Sahintopraksahin@hotmail.com:

Gezi de öldürülen Genclerin katiline sizin adayiniz CEMAATGÜL Kadir abi diyor. Basbakanada Dünya lideri diyor...

yanıt0
yanıt0
osmanlımuhammedasgani@hotmail.com:

akp iyi etti kaldırdı andımızı bu ülkede yaşayan herkes kendi ırkı soyu sopu diliyle diniyle mutludur o ayrimcilğığı ve ırkçı sözü aramıza soklan atatürk ALLAH onu kahretsin ki kahroldu gitti

25
49
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title