Haberler

Önce Meslek Edinecekler, Sonra İşe Yerleşecekler

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 19 genç için ’Düz Dikiş Makineciliği Kursu’ açıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 19 genç için 'Düz Dikiş Makineciliği Kursu' açıldı. Kursu başarılı ile bitiren gençler, Organize Sanayi Bölgesindeki firmalarda işe yerleştirilecek.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP kapsamındaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kentin farklı mahallelerinde oturan 19 genç için Kocasinan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde Düz Dikiş Makineciliği Kursu açıldı.

Kurs hakkında bilgiler veren Kocasinan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bozyer, "ÇOGEP kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR ve Kocasinan Halk Eğitim Merkezi olarak 19 kursiyerimize sosyal ve eğitim desteği vererek topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Kocasinan Halk Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımıza her türlü desteği vermek için hazırız. Bundan sonraki süreçte de Emniyet Müdürlüğümüzden bize gelecek olan bu tür isteklere hazır olduğumuzu belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mesut Eroğlu ise, "Müdürlüğümüz tarafından yürütülen ÇOGEP Projesi kapsamında meslek edindirme faaliyetlerimiz çerçevesinde değişik mahallelerden 19 tane gencimize düz dikiş makineciliği kursu düzenliyoruz. Amacımız, işsiz gençlerimizi Kocasinan Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR aracılığı ile meslek sahibi yaparak Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bazı firmalara yerleştirmektir" diye konuştu.

Açılan kurstan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden kursiyer Cihan Osman Akgöz da, "Bizlerle yakından ilgilenen polis ağabeylerimiz, ablalarımız ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bize bu fırsatı verdikleri için çok mutluyuz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Kayseri İŞKUR Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title