Haberler

Okulların Yıl Sonu Etkinlikleri

Kahramanmaraş'ta Ali Galip Çalık İlköğretim Okulu Tarafından Düzenlenen Yıl Sonu Etkinlikleri Çerçevesinde Öğrenciler Hünerlerini Sergilediler.

Kahramanmaraş'ta Ali Galip Çalık İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler hünerlerini sergilediler.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu etkinliğinin sunuculuğunu ilköğretim okulu 5. sınıf öğrencileri yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenci velisi Suat Banbek bir konuşma yaptı. Banbek, "Bugün burada öğrenci velileri olarak mutlu bir gün yaşıyoruz. Daha 11 yıl önce dünyaya gelerek bizlere mutluluk yaşatan çocuklarımız bugün 5. sınıfa geldiler. Onların eğitimleri bizler için çok önemli" diye konuştu. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan şiir, modern halk oyunları, müzik gösterileri ilgiyle izlendi. İlköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Selin Banbek tarafından hazırlanan keman resitali ise salondaki izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

(ACB-AB-Y) 30.05.2008 16:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title