Haberler

İş Adamı, Yaptırdığı DNA Testinde Oğlunun Ortağından Olduğunu Öğrendi

Güncelleme:

İstanbul'da 4 yaşındaki oğlunun iş ortağından olduğunu öğrenen cani koca, ortağını tabancayla ateş ederek öldürdü. Davada, ölen şahsın, "Etek giyip dolaşsın, sen nasıl delikanlısın" sözleri tahrik sayıldı.

İstanbul Kağıthane'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 yaşındaki oğlunun kendisinden olmadığını öğrenen Okan Alçıtepe, yaptırdığı DNA testinde çocuğun babasının iş ortağı Cemil Şanlı olduğunu öğrendi. Tartıştığı ortağını tabancayla ateş ederek öldüren Alçıtepe, savunmasında, eşinden şüphelenmediğini ancak daha önce mahallede benzer durum yaşandığı için test yaptırdığını söyledi. Ölen Şanlı'nın, 'Etek giyip dolaşsın', 'Sen nasıl delikanlısın' sözleri tahrik sayıldı, duruşma ertelendi.

DNA TESTİ YAPTIRDI

Kağıthane'de geçen sene küçük oğlunun kendisine benzememesinden şüphelenen Okan Alçıtepe, DNA testi yaptırdı. oğlu A.A'nın ortağı Cemil Şanlı'dan olduğunu öğrendi. Şanlı'yı tabancayla vurarak öldüren Alçıtepe dün, "kasten adam öldürme" suçundan tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık Okan Alçıtepe hazır bulundu. Maktul Cemil Şanlı'nın da yakınları katıldı.

'OĞLUM BÜYÜDÜKÇE BANA BENZEMEDİ'

Duruşmada savunma yapan sanık Alçıtepe, ortağı Cemil Şanlı ile 2013 yılında ortak matbaa açtıklarını belirterek, "Oğlum sandığım A.A da 2014'te dünyaya geldi" dedi. Oğlunun büyüdükçe kendisine benzemediğini söyleyen Alçıtepe, "O zamana kadar eşimden hiç şüphelenmedim. Fakat daha önce mahallede böyle bir şey olduğu için babalık testi yaptırmak istedim. Sonuçta babası olmadığım ortaya çıktı" dedi.

"EŞİME RENKLİ BİR İÇECEK VERİP BAYILTMIŞ"

Sonuçlarla birlikte eşine gidip 'Bu ne demek?' diye sorduğunu belirten Alçıtepe, eşinin önce sonuçların yanlış olduğunu söylediğini sonrasında ise ağlamaya başladığını anlatarak, "Eşim, 'Bir şey var ama emin değilim' dedi. 2013 yılında eşim iş yerinde iken Cemil Şanlı da matbaaya gelmiş. Eşime renkli bir içecek verip, yurtdışından geldiğini söylemiş, içmesi için ısrar etmiş. Eşim, o içeceği içtikten sonra baygınlık geçirmiş" diye konuştu.

"DNA TESTİ YAPTIK ÇOCUĞUN BABASI ORTAĞIM ÇIKTI"

Eşinin kendisine, içki içtiği yerle kendine geldiği yerin aynı olmadığını söylediğini aktaran Alçıtepe, "Bunun üzerine eşimin abisi ile sonuçları alıp ortağım Cemil Şanlı'nın yanına gittik. Şanlı, böyle bir şeyin olamayacağını söyledi. Eşimin anlattıklarını anlattım. 'Ben böyle namussuz bir insan değilim, isterseniz test yaptıralım' dedi. Test yaptırdık ve oğlum sandığım çocuğun babası ortağım çıktı" ifadesini kullandı.

'TAZMİNAT DAVASI AÇTIK'

Testin sonucu ortaya çıktıktan sonra ortağı Cemil Şanlı'nın yanına gittiğini ve aralarında arbede yaşandığını anlatan Alçıtepe, "Sonrasında psikolojim iyice bozulmuştu. Mahallede de dedikodular çıkmaya başlamıştı. Bir süre eve gitmedim daha sonra eşimle semtten taşınmaya karar verdik. Aynı zamanda eşimle birlikte Cemil Şanlı'ya 50 bin TL maddi ve manevi tazminat davası açtık" dedi.

Alçıtepe savunmasının devamında, "Cemil ortak tanıdıklarımıza 'Bir günlük zevkim 50 bin TL'ye geldi' diye söylemiş. Ortak tanıdıklarımız da bunları bana söyledi. Olay günü 20 Temmuz 2017'de iş ile ilgili malzeme almak için iş merkezine gittim. Orada Cemil Şanlı ile karşılaştık. Alaycı bir gülümseme ile gülerek 'Sen burada ne geziyorsun lan p…..k?' dedi. Bende yanımda taşıdığım silahla 3-4 el hedef gözetmeksizin ateş ettim" diye konuştu.

'ETEK GİYİP DOLAŞSIN' SÖZÜ TAHRİK SAYILDI

Ölen Şanlı'nın, 'Etek giyip dolaşsın', 'Sen nasıl delikanlısın' sözleri tahrik sayıldı. Cumhuriyet Savcısı da esas hakkındaki görüşünde sanık Okan Alçıtepe için haksız tahrik hükümlerinin uygulanmasını istedi. Savcı ruhsatsız silah ve haksız tahrik altında cinayetten sanığın 13 yıldan 21 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Taraflar savunma için süre istedi, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma ertelendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Alçıtepe 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (167)

Kasım6:

Cani koca diye bahsederek namussuzluğu örtbas eden bu haberi yapan şahıs

85
7
yanıtYanıtla
Haberi yapan:

Bu haberi yazan kişi, böyle bir olay yaşasa demek ki hoş karşılayacak. Anladığım o.

yanıt2
yanıt0
neco:

yanlis yapmis kadinlara guven olmaz renkli icki vermis kim yerse kadin yatmis adam deppoyu doldurmis dort sene sonra adam suclu kadin namuslu yersen

72
4
yanıtYanıtla
sedri:

böyle davalarda genelde para ve mal olaylarıda işin içine giriyor çünkü ortaklık var işin içinde. yok eğer böyle bişey yoksa karıyı niye vurmadı ilaçlı su felan hikayesi tamamen dümen gibi geldi.

76
0
yanıtYanıtla
one way:

KADININ SÖZÜNE İNANILIR MI ? O KARI DA VAR BİRŞEY. ÇOCUKMUSUN BE MÜBAREK YOK RENKLİ İÇECEK VERMİŞTE BAYGINLIK GEÇİRMİŞTE. . . DÜBEDÜZ BİLDİĞİN ALDATMIŞ İKİSİDE SENİ. . . OLAN SANA OLMUŞ ZAVALLI KARDEŞİM.

53
2
yanıtYanıtla
Can:

Yanlarında mıydın ki böyle emin konuşuyorsun? Pislik bir herifse yapmış da olabilir

yanıt0
yanıt0
Moslem:

Tamam da, neden adamı ''cani'' olarak nitelendiriyorsun? Zinanın suç sayılmadığı ve hiç bir cezasının olmadığı bu ülkede, onuru, haysiyeti, şerefi, namusu, izzeti nefsi, ayaklar altına alınmış bu adam ne yapacaktı? teşekkür mü edecekti?

52
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adami deyil karini temizleseydin bari

39
11
yanıtYanıtla
YAVUZS:

HERKES BİRBİRİNİ GEBERTSİN ÖYLE Mİ. MANTIKLI OL BİRAZ MANTIKSIZ KANUN VAR NİZAM VAR ÜLKEDE. HERKES KENDİ KURALINI KOYARSA NİCE OLUR.

yanıt8
yanıt11
ADA:

LA KARI BISEY YAPMAMISKI BAYILTIP TECAVUZ ETMIS KARININ SALAKLIGI SADECE DEMKKI KAN CIKMASIN DIYE KORKUP KOCASINA DIYEMEDI O KADAR MALMIS KI MADEM ERTESI GUN HAPI YUTAYMIS

yanıt1
yanıt2
Tüm 167 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title