Haberler

Bir Anne, Amcasıyla Beraber Yakılan Oğlunun Öldürülüşünü Canlı Yayında İzledi

Güncelleme:

Meksika'da öfkeli kalabalık, 21 yaşındaki hukuk öğrencisini ve 43 yaşındaki amcasını organ mafyası üyeleri sanıp benzin dökerek canlı canlı yaktı. Öğrencinin annesi, oğlunun öldürülmesini canlı yayında izledi.

Meksika'nın Pueblan eyaletinde bulunan Acatlan kentinde insanlar, 21 yaşındaki hukuk öğrencisi Ricardo Floresve 43 yaşındaki amcası Albert Flores'i organ mafyası üyesi sanıp önce linç ettiler sonra canlı canlı yaktılar.

ÜÇ ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Birkaç gün önce kentte yaşları 4, 8 ve 14 olan üç çocuğun cansız bedeni bulundu. Öldürülen çocukların iç organlarının çalındığı tespit edildi.

AMCA VE YEĞEN GÖZALTINA ALINDI

Amca ve yeğen kuyu malzemesi almak için geldikleri kentte huzursuzluk çıkardıkları gerekçesi ile polis tarafından gözaltına alındı.

İNSANLAR, KATİL ZANLISI SANDILAR

Amca ve yeğenin polis tarafından polis merkezine götürüldüğünü gören bazı insanlar, amca ve yeğenin öldürülen çocukların katilleri olduklarını sanınca WahtsApp üzerinden herkese 'çocuk katilleri polis merkezinde' diye mesaj attı. Kısa süre içinde yüzlerce insan polis merkezinin önüne toplanıp zorla içeri girdiler. Amca ve yeğeni zorla dışarı çıkaran kalabalık linç ettikten sonra üzerilerine benzin döküp yakarak öldürüldü.

ANNESİ OĞLUNUN ÖLDÜRÜLMESİ CANLI YAYINDA İZLEDİ

Kalabalıktan bazıları amca ve yeğenin linç edilmelerini alkışlar ile destek verirken kalabalıkta bazıları linç olayını Facebook olayını canlı verdi. Bu sırada öldürülen Ricardo'nun annesi canlı videoyu izlerken linç edilen kişinin oğlu öldürüleceğini görünce videoya "Hayır oğlum şucsuz" yorumlarını yapmasına rağmen kalabalık amca ve yeğeni öldürdü.

Öfkeli Kalabalık, Hukuk Öğrencisini ve Amcasını Benzin Döküp Canlı Canlı Yaktı

AMCA VE YEĞEN SUÇSUZMUŞ

Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis, amca ve yeğenin kaçırılan çocukların öldürülmesi olayına karışmadığı ve başka bir suçtan dolayı polis tarafından gözaltına alındıklarını söyledi. Polis, ayrıca olay ile ilgili 9 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (50)

Reha:

Dürbünlü, bu olayin bir kere Dinle ne alakasi var, organ Mafiyasiyle ilgili bir habern, evet sivas ta da bu müslimanlar 36 insani canli canli yaktilar

25
26
yanıtYanıtla
Hesap Uzmanı:

hade lan ordan cahil reha benim yaşım yetmiş,,aklıbaşında ve dinine baglı bir müslüman karıncayı dahi ezmez..sivas olaylarının içinde dış güçlerin abd ve israilin işi oldugunda hiçbir tereddüt yoktur..türk halkına ikide bir iftira atmaktan uyanmıyormusunuz..?

yanıt4
yanıt1
hesap uzmanına yanıt:

Hesap uzmanı:tetikçiler doğrudur dış güçler olabilir ancak neticede tetiği çekenler TC kimliğine sahip. mahkemeye çıkanlar ABD li, israil li değil di. Gerçeği yıl 2018 de papazı tuttukta ne oldu.

yanıt0
yanıt0
İDAM:

O polisler de cinayete ortaklıktan yargılanmalı,

50
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Dünyada Tek Hak Din Var; Oda İSLAM’dır..Ne Mutlu Müslüman Olanlara.

44
4
yanıtYanıtla
Remuz:

Sivasi ne cabuk unuttunuz

yanıt10
yanıt20
Tr-1:

Hanki devirde yasiyoruz bu insanlikmi bunlar tam bir barbar. Yakanlarin farki yakdiklarindan ne acaba. Al birini vur ötekine. Bunlardan ibret almak gerek Bos Bos bakmakla olmaz alabilene ne Mutlu. ALLAH Polisimize Devletimize Askerimize insan gibi insanimiza seval vermesin. AMIN

14
14
yanıtYanıtla
yılmaz:

sanki bizim ülkemizdeki halkın oradaki halktan farkı varmı

yanıt7
yanıt12
Devlet Nedir? Ne işe yarar?:

Devletler bu yüzden vardır, kanunlar, kurallar, değerler bu yüzden vardır. Kimse kendi adaletini kendisi sağlıyamaz.

27
1
yanıtYanıtla
xxx:

sanki devlet adaleti sağlıyoda.

yanıt1
yanıt4
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title