Haberler

O Burhaniye'nin Maskotu

Burhaniye’de girdiği milletvekili ve belediye başkanlığı seçimlerinde umduğunu bulamayan 71 yaşındaki Uç, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olmaya hazırlanırken, evlenmek için de 30-35 yaşlarında 1.75 boyunda kısmet arıyor.

Burhaniye'de girdiği milletvekili ve belediye başkanlığı seçimlerinde umduğunu bulamayan 71 yaşındaki Uç, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olmaya hazırlanırken, evlenmek için de 30-35 yaşlarında 1.75 boyunda kısmet arıyor. Uç, milletvekili seçilmemesi halinde ölürse, gözünün açık gideceğini belirtiyor.

Havran ilçesinde mandıracılık yaparken, siyasete merak saran Halil Uç, 2002 yılındaki genel seçimlerde Yurt Partisi'nden milletvekili adayı oldu. 2004 yılında ise Havran'da bağımsız belediye başkanı adayı olan Uç, umduğunu bulamadı. Uç, şimdide Meral Akşener'in kurduğu İyi Parti'den aday olmaya hazırlanıyor. Katılacağı partinin 500 milletvekili çıkaracağına inanan Halil Uç, "Şu anda bekarım. Evlenmek için de 30-35 yaşlarında 1.75 boyunda 60 kiloda bir bayan arıyorum. Düğünümde 40 kazan keşkek, 40 kazan pilav ve 20 kazan nohut ve 500 kilo höşmerim ikram edeceğim. Düğünde ayrıca, 6 dana ve 104 tavuk keseceğim. Düğünüme 3 il ve ilçeden vatandaşları davet edeceğim. Gelini deveye bindireceğim. Gelin 54 metre uzunluğundaki halının üzerinde nikah masasına gidecek. Önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayıyım. Milletvekili olamadan ölürsem inanın gözüm açık gider" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Burhaniye Havran Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title