Haberler

    Brezilyalı Yıldız Neymar'ın, Ayağının Son Hali Endişelendirdi

    Güncelleme:

    Ayak bileğinde burkulma ve ayak tarak kemiklerinde kırık tespit edildiği için ameliyat edilen Brezilyalı yıldız Neymar, ayağının son halini sosyal medyadan paylaştı.

    Brezilyalı yıldız Neymar, ameliyat olmasının ardından tedavi sürecine devam ederken, ayağının son görüntüsünü de sosyal medya hesabından paylaştı.

    2018 Dünya Kupası'na forma giyememe riski ile karşı karşıya kalan Neymar için milli takım teknik heyetinde görev yapan Claudio Taffarel umutlu olduğunu söylese de yıldız futbolcunun ayağını gören Brezilyalı futbolseverler endişelendi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (17)

    HUYSUZ ŞİRİN:

    HABERİN VERİLİŞİNE BAKARMISIN , AYAĞINI GÖRENİN YÜREĞİ BURKULMUŞ , YAHU NEDEN BENİM YÜREĞİM BURKULACAKMIŞ. YÜREĞİMİN BURKULMASI GEREKEN O KADAR ÇOK HABER VAR Kİ , BU ADAMIN AYAĞI BENİM UMURUMDA BİLE DEĞİL.

    24
    2
    yanıtYanıtla
    gercek adam:

    sız hıç mayına basmıs asker ayagı gordunuzmu. . . . . bunlar mılyon dolarlar kazanıyor bır sey olmaz. . . büyütmeyin bosuna

    21
    0
    yanıtYanıtla
    kartal:

    topraga yatırım yapacaksın. . . ınsana degil

    10
    0
    yanıtYanıtla
    çıkıkçı:

    kelle paçaya dayancan neymar. . sarımsağı bol at. .

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Burkuldum:

    Haberi görünce bi endişelendim dayanamadım vay bizim halimize dedim bizde halisaha da adamın ayağı kopuyor devam et maç bitsin diyoruz bundan sonra duygusal maçlar bizi bekliyor

    7
    0
    yanıtYanıtla
    OLMAZSA OLMAZDIK:

    canlıya para bağlarsan olacağı bu hep düşünüyordum bu kadar para verdiler bi sakatlansa ne olurdiye sonunda oldu dünyada o kadar aç varken bir kişiye bu kadar para verirsen olacağı bu iyi olmuş

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Dört Dörtlük:

    ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI AKIYOR ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞI NEDEN ÇOK DÜŞÜK NEDEN HERKES TORPİLLE İŞE GİRİYOR NEDEN SAÇMA İNSANLAR ÜNLÜ OLUYOR NEDEN BİZDEN BİLİM ADAMI ÇIKMIYOR NEDEN HERŞEY ÇOK PAHALI

    3
    1
    yanıtYanıtla
    cimbomlu:

    eyvah eyvah simdi ne yapariz zavalli niymar , , , , ,

    2
    1
    yanıtYanıtla
    GFB:

    Ben ayaginda bisey göremedim ne varmis kiii

    2
    1
    yanıtYanıtla
    furkan ışık:

    senin hayranınım ahlatan sesimi duyurun neymara üzüldüm ayağının burkulmasına geçmiş olsun neymar efendi

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title