Haberler

New Holland'ın Yeni Bahçe Traktörü Fuarda Tanıtıldı

Adana 11. Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı'na katılan TürkTraktör'ün markalarından New Holland, bağ bahçe tarımı için Türkiye'de üretilen traktör serisi T480B'yi tanıttı.

Fuardaki stantta T480B serisine ek olarak, yenilenen New Holland TD4B serisi, TT4.75, New Holland T7, T6 Auto CommandTM Tier 4B ve TR 5 serisi traktörler de yer aldı.Tanıtım alanında traktör modellerinin yanı sıra tarım ekipmanları ve tarımda kullanılan iş makineleri de sergilendi.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, yaptığı açıklamada, tarım ekonomisine ciddi katkı sağlayan bölgelerin başında gelen Adana'nın kendileri için de ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Fuara her zaman aylar öncesinden büyük bir özenle hazırlandıklarını anlatan Özdemir, "Bu yıl da geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi ziyaretçilerimizi yepyeni ürünlerimizle ve aynı zamanda benzeri olmayan çözümlerimiz ve hizmetlerimizle karşılıyoruz. Büyüyen bahçe tarımını da göz önünde bulundurarak üretimini Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz yeni bahçe modelimiz New Holland T480B'yi, büyük bir heyecanla Adanalı çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Kredi finans çözümü

Özdemir, sektörde 'bir ilk' olma niteliği de taşıyan TürkTraktör Finans çözümüne de değindi.

Sektörün lider üreticisi olarak pazara çiftçilerin ürünlere daha rahat ulaşabilmesini sağlayacak inovatif çözümler sunduklarını belirten Özdemir, şöyle devam etti:

"Çiftçilerimize alternatif bir finans çözümü olarak geliştirdiğimiz TürkTraktör Finans, en pratik ve hızlı kredi deneyimini yaşatıyor. Türkiye'de bu alanda sunulan ilk çözüm olma özelliğine de sahip bu hizmetimiz, Türkiye'nin dört bir yanındaki New Holland bayilerimiz üzerinden müşterilerimize sunuluyor. Bayilerimiz, TürkTraktör Finans ile müşterilerine anında finans hizmeti verirken kendilerinin uygun koşullarla hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanmasına da aracılık edebiliyor. Çiftçimizin ihtiyacı olan krediyi ayaklarına getiren çözümümüz ilk etapta sadece traktör kredilerini kapsarken artık tarım ekipmanları grubunda biçerdöver, silaj, balya gibi büyük tarımsal ekipmanları, iş makineleri grubunda da tüm ekipman gruplarını kapsıyor. Yani çiftçilerimiz bu hizmetimizle artık ihtiyaçları olan traktörleri, tarımsal ekipmanları veya iş makinelerini kolaylıkla satın alarak, tarlalarına dönebilecek."

Bilinçli çiftçi hareketi

TürkTraktör olarak ilk duyurusunu Adana Tarım Fuarı'nda gerçekleştirdikleri "Bilinçli Çiftçi, Güvenli Tarım Hareketi" projesi hakkında da bilgi veren Özdemir, şunları kaydetti:

"Bilinçsiz traktör sürüşünün ve tarım ekipmanları kullanımının neden olduğu kazaların göz ardı edilmemesi gereken ulusal bir sorun olduğu noktasından yola çıkarak 'Bilinçli Çiftçi, Güvenli Tarım Hareketi'ni başlattık. Bu önemli projemizle çiftçilerimize ve tüm traktör kullanıcılarına öncelikle güvenli sürüş bilinci aşılamayı, onlarla aynı çalışma alanlarını ve karayollarını kullanan vatandaşlarımızın güvenliğini artırmayı, aynı zamanda da tarım sektöründe yaşanacak her tür iş gücü kaybı nedeniyle ulusal ekonomide ortaya çıkacak kayıpları azaltmayı hedefliyoruz. Dijital eğitimlerle başlayacak ve daha sonrasında sahaya da taşınacak eğitimlerle ve etkinliklerle devam edecek bu projemizi bugün buradan başlatıyoruz. Tüm çiftçilerimizi bu önemli çalışmamızın ilk adımı olarak hayata geçirdiğimiz dijital yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz. Standımızdaki teknolojik veya www.bilincliciftci.com adresinden yarışmaya katılan çiftçilerimiz hem eğitiliyor hem de sürpriz hediyelerden kazanabiliyorlar. Herkes için güvenli alanlar yaratmak ve hiçbir şeyin insan hayatından daha önemli olmadığına bir kez daha dikkat çektiğimiz 'Bilinçli Çiftçi, Güvenli Tarım Hareketimizin' sağlayacağı etki ile projemizin Türkiye'nin tamamının projesi olmasını diliyoruz."

Fuar 12 Kasım'a kadar sürecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

İrfan Özdemir Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title