Haberler

Mutlu Kaya, öldürülen ablası hakkında ilk kez konuştu: Ablamı öldüren kişi sevgilisi değildi

Güncelleme:

Erkek arkadaşı tarafından vurulan ve engelli kalan Mutlu Kaya, katıldığı canlı yayında canice öldürülen ablası hakkında konuşarak "O cani ablamın sevgilisi değildi, kendisini kurtarmak için öyle söyledi" diyerek cinayetin detaylarını anlattı.

2015 yılında Diyarbakır Ergani ilçesinde silahla vurulan ve yüzde 98 engelli kalan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya, geçtiğimiz Mart ayında erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Dün akşam Instagram'da bir canlı yayına katılan Mutlu Kaya, ablasını öldüren kişi hakkında bilinmeyen detayları anlattı.

KENDİSİNİ ALDATTIĞINI SÖYLEYİP ÖLDÜRDÜ

Katıldığı ses yarışması ile adını duyuran ve sonrasında erkek arkadaşı tarafından başından vurularak engelli kalan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya, Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli Yusuf Ç., tarafından öldürüldü. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Yusuf Ç., ilk ifadesinde, "Yaklaşık bir haftadır Dilek ile birlikte aynı evde kalıyoruz. Alkol almaya başladık. Daha sonra kendisinin beni aldattığını söyledim. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya döndü. Belimden çıkardığım tabancayla başına tek el ateş edip öldürdüm" dedi.

Mutlu Kaya, öldürülen ablası hakkında ilk kez konuştu: Öldüren kişi sevgilisi değildi, kendisini kurtarmak için öyle söyledi

"O ADAM ABLAMIN SEVGİLİSİ DEĞİLDİ"

Kanal D muhabiri İbrahim Konar'ın Instagram üzerinden yaptığı canlı yayınına konuk olan Mutlu Kaya, erkek arkadaşını aldattığı gerekçesiyle öldürüldüğü ileri sürülen ablasının cinayeti hakkında "Bunu yapan bir cani ve devletin bir askeri. Bu nasıl bir caniliktir. O şahsın benim ablamla hiçbir alakası yoktu, sevgilisi de değildi" dedi.

"AKŞAM EVE GELİP ABLAM DİREK SIKIYOR"

Cinayetin işlendiği günü anlatan Mutlu Kaya, sözlerine şöyle devam etti: "Ben o gün ablamın yanındaydım sonra kendi evime geldim. Akşam 11 sularında kapı çalıyor; ablam kapıyı açtığı gibi o cani ablama sıkıyor. Bu polisin raporlarında da var. Sevgilim olayları falan adamın kendisini kurtarma çabaları. Böyle bir şey yok. Ben ablamla aynı kaderi yaşadım. Annemin bir engelli kızı var ve bir kızını da toprağa gömdü. Benim ablam böyle toprağın altına girmeyi ister miydi, ben böyle sakatlanmayı ister miydim? İnsan kendi kaderini kendisi çizemiyor. Ben tüm kadınlar içim mücadele ediyorum. Bu can bedende oldukça ben mücadeleden vazgeçmeyeceğim. Ablam öldü, ablamın yasında kendi gözyaşımı kendim silemedim. Çünkü elim tutmuyor. "

Mutlu Kaya, öldürülen ablası hakkında ilk kez konuştu: Öldüren kişi sevgilisi değildi, kendisini kurtarmak için öyle söyledi

"ABLAMIN ÖLECEĞİNİ HİSSETTİM"

"Ablamın öldürüldüğü gün Miraç kandiliydi. Ben kuran okudum sonra yatağıma girdim. Ayetler okumaya başladım. Tam uyuyacaktım ki yüreğime bir his girdi. 'Allah'ım Dilek ablam ölmesin' dedim ve o an mutfaktan çığlıklar yükseldi. O an annemlere kızınız ölmüş diye haber geldi. Bize 'kızınız kalp krizi geçirmiş' dedi polisler. Vurulduğunu söylemediler. Sanki ablamın öldüğü benim yüreğime doğdu. Ben ablamın öleceğini hissettim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mutlu Kaya Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (33)

Fırat:

Bir D. bakırlı olarak kızlara ve kadınlara söylüyorum , bu bölgenin erkeği alkol alıyorsa beyin tamamen devre dışı kalıyor (bu bilimsel araştırma olacak bir konu ) babamdan bilirim , alkol alınca öyle şeyler söyleyip , yapıyordu ki anlatamam ve sonra hiç bir şey hatırlamıyordu . Onu görseniz , konuşsanız böyle olacağına asla inanmazdınız . , bana iftira attınız derdi. DEĞİL ALKOL SİĞARA BİLE İÇİYORSA ONA YANAŞMAYIN .

78
8
yanıtYanıtla
Diyarbakirli:

Boş yapma beş parmağin beşi bir değil...

yanıt4
yanıt29
Mng:

Assubay bu bölgenin insanınmı?

yanıt1
yanıt0
Tuğba:

Sevgilisi değildi peki neyiydi tanımıyormuymuş?

60
23
yanıtYanıtla
Hovarda kız aslı:

SELAM ŞEKERİM

yanıt7
yanıt12
asi:

hep size hep size tesadüf mü

33
48
yanıtYanıtla
Ht:

Durup dururken gecenin 11 inde kimse birinin kafasına sıkmaz. BUNADA kimse inanmaz. Bir asker öldürdü diyede devleti suçlayamazsın. Allah rahmet eylesin. O askere yaptığının hesabını inşallah verir

50
20
yanıtYanıtla
Hakan Ördekçi:

Her seferinde gidip abuk sabuk adamları bulursanız böyle olması normal. Nerede cahil cüheyla var bulmuşsunuz.

26
33
yanıtYanıtla
TÜRK:

İnsanın içini bilemezsin. Görünce tak diye mi anlayacaksın öldürme potansiyelinin olduğunu . Sen müneccim misin hayırdır ?

yanıt0
yanıt0
Hermione Granger:

Evet, öldürülmesinin suçlusu kadının ta kendisi. Görüyorum da zekanızla olayı hemen çözdünüz. Biz gerizekalılar da kadının ölmesinin sebebinin onu öldüren ruh hastası ve psikopat katil olduğunu düşünmüştük. Çok şanslıyız ki sizin asil varlığınız bizi aydınlattı.

yanıt5
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title