Haberler

Münih Filmi

Münih filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Münih filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Üç Oscar ödüllü yönetmen-yapımcı Steven Spielberg, 1972’de Batı Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda Musevi asıllı yüzücü Mark Spitz’in yedinci altın madalyasını kazanmasından bir gün sonra Filistinli teröristlerin İsrailli sporcuların kaldığı kampı basarak İsrailli 11 sporcuyu öldürmesiyle sonuçlanan korkunç saldırıyı ve İsrail’in buna gecikmeden verdiği cevabı konu alan , adı “Münih” olarak belirlenen yeni filminin çekimlerine başlıyor. Tümüyle gerçek olaylardan senaryolaştırılan tarihsel gerilim tarzındaki filmin ABD ve Kanada’daki dağıtımını Universal Pictures, diğer ülkelerdeki dağıtımını ise DreamWorks Pictures gerçekleştirecek...“Münih” Spielberg’in “Indiana Jones 4” ve “The Uniter: The Genius of Abraham Lincoln”den önceki filmi olacak.

filmde, 1972 Münih katliamını planladığı saptanan 11 Filistinlinin izini sürerek hepsini yok etmekle görevli İsrail gizli intikam birliğinin dramatik öyküsü anlatılacak. filmde ayrıca bu intikam görevinin, ekip üzerinde ve ekibi yöneten kişi üzerinde yarattığı kişisel etkiler de ele alınacak.

Bu operasyon için bir araya getirilen uzmanlar grubunun liderliğini yapan Mossad ajanı rolünde Eric Bana(Troy) var. filmin yardımcı rollerinde ise, Daniel Craig (Layer Cake), Geoffrey Rush (Shine), Mathieu Kassovitz (Birthday Girl), Hanns Zischler (Walk on Water) ve Ciaran Hinds’in de (The Phantom of the Opera) aralarında bulunduğu uluslararası bir kadro kamera karşısına geçecek. filmin çekimleri Avrupa’nın çeşitli kentleriyle New York’ta gerçekleştirilecek.

Tümüyle gerçek olaylara dayanan filmin anlatımında çok sayıda tarihi kaynağa( belgeye) başvurulacak. Bunlar arasında olaylara bizzat katılmış gerçek kişilerin anıları da yer alacak.

Yönetmen: Steven Spielberg

Senaryo: Tony Kushner, George Jonas

Oyuncular: Hanns Zischler, Mathieu Kassovitz, Ciarán Hinds, Daniel Craig, Eric Bana

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Münih

Yapımcı Firma: Amblin Entertainment [us]

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 164 dk.

Resmi Sitesi: http://www.munichmovie.com/

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 27.01.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title