Haberler

Mumcu : "Hesap Verebilecek Bir Durumdayım"

Anavatan Partisi Genel Başkanı Mumcu, Rixos Otelleri Sahibi Fettah Tamince'nin, "Erkan Mumcu Bakanlığı Döneminde Bizim Tesislerde Kaldı" Açıklamalarına, "Ben Bakanlığım Dönemimde Bir Çok Yerde Konakladım. Ama Oralara Eğlence İçin Değil, Çalışmak İçin Gittim" Dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Rixos Otelleri sahibi Fettah Tamince'nin, "Erkan Mumcu Bakanlığı döneminde bizim tesislerde kaldı" açıklamalarına, "Ben bakanlığım dönemimde bir çok yerde konakladım. Ama oralara eğlence için değil, çalışmak için gittim" dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında İşadamı Fettah Tamince'nin kendisine yönelik, "Mumcu Bakanlığı döneminde bizim tesislerde kaldı. O zaman şaibeli değildi, şimdi Başbakan kalınca mı şaibeli oluyor" açıklamalarına cevap verdi.

Mumcu adı geçen işadamını dürüst biri olarak tanıdığını, paraya çok fazla önem vermediğine dikkat çekerek, "Kendileri takdir ettiğim, güvendiğim bir işadamıdır. Ancak, hükümeti savunarak benim adımı zikretmiştir. Kendisinin çok iyi bildiği şeyler var. Yukarda Allah var. Günün birinde sorulacak bir hesap var. Herkes ayarlarını ona göre yapsın. Evet o tesislerde kaldım. Bakanlığım dönemimde yüzlerce tesislerde konakladım. Eğlenmedim çalıştım. Onların motivasyonu için çalıştım. Onların işlerine katkıda bulunmak için çalıştım" şeklinde cevap verdi.

BORCUM OLANLAR FATURA GÖNDERSİN

Bakanlığı döneminde Türk Turizmine büyük katkılar kazandırdığını belirten Mumcu,"Bundan dolayı kimin bende hakkı varsa hemen bu dünyada helalleşelim. Borcum olanlar fatura göndersin hemen ödemeye hazırım. Ben görevimi yapığımı biliyorum. Ama insanlar bana ihsanda bulunduklarını söylemişler. Hiç kimseye borçlu kalmak istemem" diye konuştu.

Rixos Oteller Grubu'nun patronu Fettah Tamince şirketlerinden UDE Yatırımın 49 yıllığına 22.72 milyon YTL'ye vererek kazandığı ancak, Danıştay tarafından durdurulan "Lara Park" ihalesi için daha önce "şaibeli" diyen Mumcu bu konudaki sözlerini aynen tekrarlayarak, "Bu proje ahlak dışıdır. Kamu yararı hiçe sayılmıştır" dedi.

Kendisinin her konuda hesap verebilecek bir konumda olduğunu söyledi. Mumcu Konuşmasına şöyle devam etti; "Benim korunacak bir zırhım yok. Tetikçiler marifetiyle konuşmak benim ahlakıma sığmaz. Ben bey-tül mala ele uzatanların eliyle, milletin maneviyatına dil uzatanın diliyle uğraşmaya ant içmiş bir insanım. Türkiye'nin geleceği çalınmaktadır. Yanlış olan projeler değil, bunların gerçekleştirme şeklidir. Aynı şey Lara Park için de yapılmıştır. Bana gelen duyumlar bu yöndedir. Benim görevim kamu yararını korumaktır. "(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title