Haberler

Müge Anlı'da Şoke Eden İtiraf! Ünlü İsim 12 Milyon Dolara Kiralık Katil Tuttu

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat Güneş, bir önceki işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını anlattı.

ATV'nin fenomen yapımı Müge Anlı'da ortaya çıkan Asım Bayram cinayetinden sonra, bir şoke eden itiraf daha geldi.

82 yaşındaki Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat Güneş'in emniyet yetkililerine bir önceki işlediği cinayet hakkında verdiği bilgiler stüdyoda şok etkisi yarattı.

ÜNLÜ İSİM 12 MİLYON DOLARA KİRALIK KATİL TUTTU

Murat Güneş, bir önceki işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini ve 12 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını anlattı.

Müge Anlı'da Şoke Eden İtiraf! Ünlü İsim 12 Milyon Dolara Kiralık Katil Tuttu!

AZMETTİRİCİ TÜRKİYE'NİN YAKINDAN TANIDIĞI İSİM

Sorgusu devam eden Murat Güneş, bu cinayetin azmettiricisinin, Türkiye'nin yakından tanıdığı bir ünlü isim olduğunu iddia etti.

"ADAMI BEDAVAYA ÖLDÜRDÜK"

Öte yandan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında emlak zengini Asım Bayramın cinayeti aydınlatıldı. Zanlıların, Bayram'ın cebinden 120 lira çıkınca "Adamı bedavaya öldürdük" dediği ortaya çıktı. Olayla ilgisi olan 3 kişi tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (37)

Mahmut:

Müge Anli bu olaylari aydinlatirken bizim polis ne yapiyor onu merak ediyorun. Bu gibi Cinaytleri aydinlatma polisin işi olmali.

38
6
yanıtYanıtla
nk:

programın ilk günü katil belliydi.savcı tutuklama çıkarttı, polis elinden kaçırdı müge izleyicisi bir kadın adamlarla buluşmak istediğini yazdı admlar buluşma yerinde yakalandı. sevin sevmeyin müge dürüst bir yayın yapıyor

yanıt1
yanıt0
4441:

GÜLBEN ERGENMİŞ MİLLET. ABİSİNİ ÖLDÜREN ADAMI ÖLDÜRMESİ İÇİN TUTMUŞ. O ZAMANIN KABADAYISI İLE SEVGİLİ İKEN. MAGAZİN BUNUNLA ÇALKALANIYOR. . MAGAZİN SEVMEDİĞİM HALDE GÖRMEK ZORUNDA KALIYORUM. VE BU HİÇ SEVMEDİĞİM KADIN!

24
2
yanıtYanıtla
Deniz Durusoy:

Ferluga adamin paralarinin yerini bilen tek kisiydi paralar ortada yoksa o kadin çalmiştir. Delil bulunmadi diye serbest birakilmamali

20
4
yanıtYanıtla
Sevgi:

Müge anlı kılcal damardan girer. Aorttan çıkar

19
3
yanıtYanıtla
Selim:

Bir cinayetten 12 milyon dolar alan adam Asım Bayram cinayetini neden islesin o zaman.. O kadar param olsa daha da cinayet işler miyim?

14
7
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

Kımmmmm acabaaaaa!!!!meraklandım!!!cıkar kokusu yakında böylelerınıde kukla dıye kullanıyorlar yazık cok yazık ne ısın var be senın o canı sen mı verdın de sen alıyorsun!!!!allahımmmm sen kötü insanlara fırsat verme...armettırende bır an önce acıklanmalı ve gereken cezayı almalıııı en büyük suclu o dur!!!

17
2
yanıtYanıtla
ceza:

bu hayvanı da bedavaya ağzını para ile doldurarak öldüreceksin.

19
0
yanıtYanıtla
Hacer kutlu:

Bu gülben şimdi müge hanıma sarmasın, iftira falan atmasın

16
1
yanıtYanıtla
kadirrrr:

gülben ergen.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title