Haberler

    MIUI 12 Beta Bazı Xiaomi Telefonlara Verilmeye Başladı

    Güncelleme:

    Xiaomi telefonlar için yeni yazılım güncellemesi MIUI 12, 27 Nisan'da tanıtılmış, MIUI 12 ile gelen yenilikleri öğrenmiştik. Global tanıtımı 19 Mayıs'ta gerçekleştirilen MIUI 12, beta olarak bazı Xiaomi telefonlara verilmeye başladı.

    Xiaomi telefonlar için yeni yazılım güncellemesi MIUI 12, 27 Nisan'da tanıtılmış, MIUI 12 ile gelen yenilikleri öğrenmiştik. Global tanıtımı 19 Mayıs'ta gerçekleştirilen MIUI 12, beta olarak bazı Xiaomi telefonlara verilmeye başladı. MIUI 12 güncellemesini alan ilk Xiaomi telefonlar ve MIUI 12 alacak telefonların listesi haberimizde.

    MIUI 12 Beta Dağıtılmaya Başladı

    Xiaomi MIUI 12'nin global sürümü beta olarak dağıtılmaya başladı. Xiaomi mi 9 akıllı telefon, güncellemeyi alan ilk model oldu. mi 9'un ardından mi 9T/Redmi K20, mi 9T Pro/Redmi K20 Pro güncellemeyi alacak. Bu güncelleştirme, sadece MIUI 12 Beta programına başarıyla kaydolmuş olanlar için geçerli.

    MIUI 12 Özellikleri, MIUI 12 Yenilikleri Neler?

    MIUI 12 ile gelen yeni özellikler arasında, Karanlık Mod 2.0, uygulama menüsü, Ultra Güç Tasarruf Modu, Süper Duvar Kağıdı, geliştirilmiş gizlilik ayarları, kamera uygulaması ve ekranda kayan pencereleri ve resim içinde resim modunu içeren çoklu görevde yenilikler var. MIUI 12 güncellemesini alacak telefonların tam listesi şöyle:

    MIUI 12 Alacak Telefonlar

    Xiaomi mi 9

    Xiaomi mi 9T / 9T Pro

    Redmi K20 K20 Pro

    Mi 10/10 Pro / 10 Lite

    Mi 9 Lite / 9 SE

    Mi 8/8 Pro / 8 Lite

    Mi Mix 3/2 / 2S

    Mi Note 10 / Note 10 Lite

    Mi Max 3

    Redmi Note 5/5 Pro

    Redmi Note 6 Pro

    Redmi Note 7/7 Pro

    Redmi Note 8 Note 8 / 8T / 8 Pro

    Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro 9 Pro Max

    Redmi 6A / 6/6 Pro

    Redmi 7A / 7

    Redmi 8A / 8A Dual / 8

    Redmi Y2 / Y3

    Redmi S2

    Poco F1

    Poco X2

    Poco F2 Pro

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Cep Telefonu xiaomi Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title