Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli Kocaeli'de."(Kaçırılan Kamu Görevlilerinin Serbest Bırakılması) PKK'nın...

"PKK'nın kaçırarak, aylardır elinde tuttuğu 8 kamu görevlimiz iğrenç bir pazarlığa konu edinmiştir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılmasına ilişkin,

"PKK'nın kaçırarak, aylardır elinde tuttuğu 8 kamu görevlimiz iğrenç bir pazarlığa konu edinmiştir. PKK, hükümetin acziyet ve ikramcı politikaları sayesinde koskoca Türk devletini küçültücü ve gurur kırıcı bir pozisyona sokmuştur. Bu olacak ve normal görülecek bir şey değildir" dedi.

Bahçeli, Darıca belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katılmak için geldiği Kocaeli'de, Gebze gişelerinde partililer tarafından karşılandı. Bahçeli, daha sonra Darıca Spor Salonu'na geçti.

Partisinin Darıca belediye başkan adayının Arif Gülen olduğunu açıklayan Bahçeli, törende yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin şu anda yaşadığı sıkıntıların en başında mili ruhu hatırlamayan, milli ilkeleri aklına dahi getirmeyen bir iktidar tarafından yönetilmesi olduğunu" savundu.

AK Parti hükümetinin, ülkeyi iyi yönetmediğini belirten Bahçeli, şunları söyledi:

"Bizi biz yapan her değerimizi de incitmiş, sarsmış ve maalesef ağır hasar vermiştir. İki yüzlülükler bu iktidarı teslim almıştır. İkilikli tavırlar, kaypak duruşlar, yalan sözler, asabi çıkışlar, temelsiz vaatler, boş boş konuşmalar bu iktidarı kontrol altında tutmuştur. Ülkemiz her yönden sorunlarla ve bu soru işaretleriyle kuşatılmıştır. AKP iktidarı 10 yılda her alanda başarısız, her düzeyde yetersiz kalmıştır. Aldığı görevi layıkıyla yapamamış, millete hizmet etmenin hakkını verememiş, kendisine bağlanan umutları heba etmiştir. Türk milleti fuzuli işlerle meşgul edilmiştir. "

Bahçeli AK Parti'nin, milletin tarihi yürüyüşünü geciktirdiğini, gerilettiğini ileri sürerek, "Daha vahimi de Türk milletini bölünmenin etnik kimliklere ayrılmanın eşiğine kadar getirmiş olmasıdır" diye konuştu.

-Kamu görevlilerin serbest bırakılması-

AK Parti hükümetinin milletin emanetlerine leke sürdürdüğünü savunan Bahçeli, şöyle devam etti:

"AKP hükümeti, PKK'nın dümen suyuna girmiş, bölücülüğün kodesine kendi rızasıyla düşmüştür. Terör örgütü, hükümetin gafleti sonucunda maalesef psikolojik üstünlükler elde etmiştir. En son olarak PKK'nın kaçırarak, aylardır elinde tuttuğu 8 kamu görevlimiz iğrenç bir pazarlığa konu edinmiştir. PKK, hükümetin acziyet ve ikramcı politikaları sayesinde koskoca Türk devletini küçültücü ve gurur kırıcı bir pozisyona sokmuştur. Bu olacak ve normal görülecek bir şey değildir. Terör örgütü döktüğü kanların, işlediği cinayetlerin yanında insan kaçırarak da sicilini iyice karartmış ve kirletmiştir. PKK, aldığı tavizlerle 8 kamu görevlisini neye hizmet ettiği malum olan bir heyete teslim tutanağı ve imza karşılığında teslim etmiştir. Bu caniler kimdir ki tutanak tanzim edebilecek kadar cüret ve cesarete sahip olmuşlardır."

Bahçeli, "AKP hükümeti, Türk milletini de tutanakla karşılıklı imzalarla teröre ve bölücülere peşkeş mi çekecektir-" diyerek, "Bu nasıl bir rezalet, bu nasıl bir alçaklıktır. Evlatlarımızın kaçırılması zaten adice işlenmiş bir suçtur ve sorumluları mutlaka cezalandırılmalıdır. Ancak suçlular AKP ile çözüm konuşmaktadır. İnsan kaçakçıları, AKP ile sözde barışı müzakere etmektedir" ifadesini kullandı.

(Sürecek)

Muhabir: Şengül Oymak

Yayıncı: İbrahim Uyar - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Devlet Bahçeli Ak Parti Darıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title