Haberler

Mezbahaneden Gelen Şampiyonluk

Hakkari Amatör Gençler Futbol Ligi'nde Mücadele Eden ve 6 Takım Arasında Şampiyon Olan Köy Hizmetlerispor Takımının Futbolcuları, Önümüzdeki Ay Katılacakları Bölgesel Grup Müsabakaları'na Zor Şartlar Altında Hazırlanıyorlar. Genç Futbolcular, Karla Kaplı Sahada Antrenman Yaparken, Yer Sıkıntısından Dolayı İse Mezbahanede Soyunup Giyiniyorlar.

Hakkari Amatör Gençler Futbol Ligi'nde mücadele eden ve 6 takım arasında şampiyon olan Köy Hizmetlerispor takımının futbolcuları, önümüzdeki ay katılacakları Bölgesel Grup Müsabakaları'na zor şartlar altında hazırlanıyorlar. Genç futbolcular, karla kaplı sahada antrenman yaparken, yer sıkıntısından dolayı ise mezbahanede soyunup giyiniyorlar.

Antrenmanlar için Şehir Stadyumu'nda ilk önce karı ayakları ile ezmeye çalışan futbolcular, daha sonra yorgun ve bitkin bir şekilde antrenmanlarını yapıyorlar. Kimisinin ayağında kara lastik, kimisinin ayağında ise kundura ayakkabısı bulunan gençler ayaklarının üşümemesi için ise yünlü çorap giyiyorlar. Antrenman yapan ancak kardan dolayı ayaklarını kaldırmakta dahi güçlük çeken gençler, yaptıkları çift kale maçlarda düşe kalka top koşturmaya çalıştılar.

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Köy Hizmetlerispor takım kaptanı Süleyman Dayan, saha şartlarının çok kötü olduğu Hakkari'de karla kaplı sahada antrenman yaparak grup müsabakalarına hazırlandıklarını belirtti. Dayan, "Sahadaki karı ayaklarımızla ezerek daha sonra antrenman yapıyoruz. Karda çok zorlandığımız için pas yapamıyoruz. Kimse bize destek vermiyor. Sahayı bizim için temizlemiyorlar. Belediyespor'un başında bulunan ve bizi de gönüllü olarak çalıştıran antrenör Tahir Temel sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kendisi sağ olsun Belediyespor'un yanı sıra gönüllü olarak bizi de maçlara hazırlıyoruz. Malzeme sıkıntısı çekiyoruz. Bazı arkadaşlarımız lastik bazıları ise kundura ayakkabısıyla antrenman yapıyor. Arkadaşlarımızın ayağında her çeşit ayakkabı var. İmkanlarımız kısıtlı. Hakkari gençlerine değer verecek insanlar yok. Yer sıkıntısından dolayı takım olarak mezbahanede soyunup giyiniyoruz. Artık mezbahanedeki pis kokuya alıştık. Biz, mezbahanede soyunduk, sahada şampiyon olduk" dedi.

Bazı sporcular ise mezbahanede soyunup giyindikleri gibi banyolarını da burada yaptıklarını belirttiler. Hayvanların kesim yapıldığı yerde pis koku içerisinde barındıklarını belirten futbolcular, yetkililerin kendilerine destek vermelerini beklediklerini ifade ettiler.

Köy Hizmetlerispor antrenörü Tahir Temel de antrenman yapabilecek bir yer olmadığı için karla kaplı sahada müsabakalara hazırlandıklarını söyledi. Belediyespor'un başında olduğu belirten Temel, "Bu takımı gönüllü olarak çalıştırıyorum. Bu takımda 25 sporcu var. Resmi olarak Belediyespor'un başında olmama rağmen bu gençlere de destek vererek onları çalıştırıyorum. Ligde hem Köy Hizmetlerispor ile hem de Belediyespor'u çalıştırdım. Her iki takım lig maçlarında finalde birbirleriyle karşılaştılar. Ben final maçında da her iki takım futbolcularına taktikler verdim. Bu gençler malzeme ve yer sıkıntısı yaşıyor. Mezbahanede soyunup giyiniyorlar. Belediye Başkanı Metin Tekçe bize mezbahane de bir oda ayarladı. Futbolcularımız maç ve antrenmanlardan sonra soyunup giyindikten sonra bu odada dinleniyorlar. Ayrıca bize yakacak da sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

(NT-MET-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title