Haberler

Metin Külünk Dostluk Grubu'ndan Ercişli 550 Öğrenciye Kışlık Kıyafet Yardımı

Metin Külünk Dostluk Grubu'ndan Ercişli 550 öğrenciye kışlık kıyafet yardımıVAN - Metin Külünk Dostluk Grubu'ndan Van'ın Erciş ilçesindeki 550 öğrenciye kışlık giyecek yardımı yapıldı.

Metin Külünk Dostluk Grubu'ndan Ercişli 550 öğrenciye kışlık kıyafet yardımı

VAN - Metin Külünk Dostluk Grubu'ndan Van'ın Erciş ilçesindeki 550 öğrenciye kışlık giyecek yardımı yapıldı.

Erciş Cumhuriyet Savcısı Mücahid Tanılır'ın girişimleri sonucu AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk Dostluk Grubu'nca ilçede ilk ve ortaokul öğrencinin kışlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kıyafet yardımı gönderdi. Kıyafetler ilçede bulunan 27 okuldaki 550 öğrenciye dağıtıldı. Kıyafet dağıtım töreninde katılan Metin Külünk Dostluk Grubu Başkanı Mahmut Yılmaz yaptığı açıklamada, "Külünk bu hediyeleri çocuklarımız üşümesin, onlar üşürse bizler donarız, diyerek gönderdi" dedi.

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek ise gönderilen hediyelerden ötürü mutluluk duyduklarını belirterek,"550 öğrencimize kışlık giyecek yardımı gönderen, vesile olan emeği geçen herkese kurumum ve öğrencilerim adına teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından bot, kaban, çorap, kazak ve kışlık kıyafetlerden oluşan kıyafetler öğrencilere katılımcılar tarafından verilirken, Erciş İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Acar ve personeli ise öğrencilerin 'Yerli Malı Haftası' etkinliklerine iştirak ettiler.

Ebubekir Çiftci, Yahya Kemal Beyatlı ile Tenzile Ana ilk ve ortaokulunda gerçekleşen kıyafet dağıtım törenine Erciş Cumhuriyet Savcısı Mücahid Tanılır, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Acar, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Metin Külünk Dostluk Grubu Başkanı Mahmut Yılmaz, grubun yönetimi kurulu üyesi Mesut Orak ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

DOST Partisi Metin Külünk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title