Haberler

Mesut Özil oy vereceği partiyi açıkça ilan etti: Artık onun arkasındayım

Güncelleme:

Almanya'da 26 Eylül'de yapılacak seçimler için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mesut Özil, Jürgen Todenhöfer tarafından kurulan Team Todenhöfer partisine oy vereceğini belirterek "Artık onun arkasındayım" dedi.

26 Eylül'de yapılacak Almanya federal seçimlerinde Fenerbahçe'nin gurbetçi yıldızı Mesut Özil, sosyal medya hesabından barış aktivisti Jürgen Todenhöfer tarafından kurulan Team Todenhöfer partisine oy vereceğini söyledi.

FOTOĞRAF YAYINLADI

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, Almanya'nın en cesur politikacısı dediği Todenhöfe ile buluşması sonrasında Twitter'da birlikte bir fotoğraflarını yayınladı.

"BEN DE ONUN ARKASINDAYIM"

Üç yıl önce Rusya'daki Dünya Kupası'nda zor zamanlar geçirdiğinde arkasında duran Alman politikacıya desteğini, "Almanya'nın en cesur politikacısıyla görüşmem Todenhöfer. Üç yıl önce Dünya Kupası'nda zor zamanlar geçirirken o benim arkamdaydı ve şimdi ben onun arkasındayım. 26 Eylül'de Team Todenhöfer'i seçeceğim. Sana başarılar diliyorum" sözleriyle gösterdi.

İşte Mesut Özil'in o paylaşımı;

Mesut Özil oy vereceği partiyi açıkça ilan etti: Artık onun arkasındayım

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (10)

Theo:

Özil sen Türksün Alman pasaportu geri ver ondan sonra müslüman ol yola gel

59
314
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Sizi ilgilendirmez önce kendinizi arastirin!

yanıt9
yanıt1
Musti40 :

kırıkmısın?

yanıt3
yanıt5
hakan gardas :

Özil çiftlik vatandaşlığa sahiptir, böyle olmasaydı alman milli takımında yıllarca oynayamazdı. Dolayısıyla oyunu dilediği partiye vere bilir.

70
18
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Alman yetkililerin bu adami Alman vatandasligindan hala niye atmadiklarini cok merak ediyorum, zira imtiyazli cifte vatandaslik sahibi. Eeeee, yillarca kardeslerim dedigi takim arkadaslarini da ikinci ülkesini (aslinda birinci) de bunca karalamasinda sonra imtiyazi da sona erdigine göre??????

16
68
yanıtYanıtla
Şenol Özen:

Mesut Özil'de sana soracaktı zaten abi neyapayım diye. Müslümanlar dünyanın gözünde bir terörist olarak görülüyor sizin gibi zorbalar yüzünden.

22
34
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Tebrik ederim! Aynen!!!!!

31
11
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Haber sporla ne alaka

8
8
yanıtYanıtla
ZKusak :

Theo, Mesut Özil Türk ve zaten Müslüman, ne diyon !

10
3
yanıtYanıtla
Okay Karatas:

Eminim Mesut senden daha Müslüman'dır

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title