Haberler

Meryem Uzerli Dolgu İşleminin Dozunu Kaçırdı

Güncelleme:

Estetik yaptıran ünlüler kervanına katılan Meryem Uzerli'nin dudaklarına ve yanaklarına yaptırdığı dolgu işleminde ilacın dozunu kaçırdığı ortaya çıktı.

Bir markanın davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne katılan Meryem Uzerli, yüzüne yaptırdığı dolgu işlemleriyle geceye damga vurdurmuştu.

DOLGUNUN DOZU KAÇMIŞ

HT Magazin'den Arif Hür'ün haberine göre, ünlülerin estetisyeni Ayşe Yıldız, "Hem yanaklara hem de dudaklara işlem yapılmış. Dudaklara en az üç tüp dolgu uygulanmış. Bir tüp olmalıydı, dozu kaçmış. Ama bu tür dolguları özel ilaçlarla 2-3 seansta eritmek mümkün. Dolgu yaptıran bir kişi bir süre içki de tüketmemeli. Çünkü ödem riski var." dedi.

Meryem Uzerli Dolgu İşleminin Dozunu Kaçırdı

TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI

Dolgu işlemi yaptırdığını paylaştığı bir fotoğrafla duyuran Uzerli, takipçilerini kızdırdı. Meryem Uzerli'nin yeni dolguları çoğu takipçisi "Bu kadar güzel bir kadın estetikle ne hale gelmiş" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

ece:

zaten güzel kadınlar estetiği abartanlar aynı fabrikadan çıkmış gibi geliyo bana

12
0
yanıtYanıtla
ilk kar:

allah akıl vermiş ama zeka vermemiş la insan parası ile kendini çirkinleştirirmi bu kadarmı geri zakalısınız.

11
0
yanıtYanıtla
Berrak:

Estetikcilerin gözlerinin ayarlari bozulmus. Para kazanacagiz diye kadinlari resmen cirkinlestiriyorlar. Meryemin estetige hic ihtiyaci yoktu. Hangi akla uydu.

10
1
yanıtYanıtla
VANLI YEŞİM:

Yazık etmiş kendine estetik yapan herkes gibi

7
1
yanıtYanıtla
memet:

YEŞİL UZAYLIYA BENZİYOR ÇOK İTİCİ BİR KADIN

8
0
yanıtYanıtla
ÜRKEK:

AMANİN BOOO BU NE YAAA TÖBE ESTAHFURULLAH

7
1
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Allah akıl versin,,

8
0
yanıtYanıtla
Yazın Adınızı:

YARATIK OLMUŞ EVRİMİNİ TAMAMLAMIŞ SONUNDA =))

7
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Maymuna benzemiş

5
1
yanıtYanıtla
E:

Ay yazık etmiş kendine bu be hal

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title