Haberler

Menteşe Belediyesi'nden Eğitime Destek

Menteşe Belediyesi "Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar" projesi kapsamında hayata geçirilen Dayanışma Çantaları ile eğitime destek vermeye devam ediyor.

Proje kapsamında Yaraş Mahallesinde çocuklar ile bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; 1. ve 4. sınıf arasında okuyan çocuklara Dayanışma Çantalarından verdi.

Başkan Gümüş, çanta dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada, "Hedefimiz, kırsal mahallelerimizde yaşayan ve eğitim-öğretim gören bin çocuğumuza ulaşmak" dedi.

Gümüş, sözlerine şöyle devam etti; "Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar" projemiz kapsamında hayata geçirdiğimiz Dayanışma Çantaları ile eğitim destek vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl okul hayatına yeni başlayan yaklaşık 800 çocuğumuza ücretsiz olarak, içerisinde kırtasiye malzemelerinden oluşan Dayanışma Çantalarından verdik. Bu projemiz ile ailelerden çok olumlu tepkiler aldık. Tabi bu olumlu tepkiler bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bende köyde yetiştim. İmkanları, olanakları yakından bildiğim için bu projemize çok önem veriyorum. Projemiz çocukların yüzlerindeki bir tebessüm ile hayat bulup, hedefine ulaşıyor. Çantalarımızın içerisinde defter, silgi, kalem, etiket, kalemlik, kağıt, pastel ve kuru boya kalemleri gibi kırtasiye malzemeleri bulunuyor. Proje kapsamında kırsaldaki 48 mahallemiz ile eskiden belde olan Yerkesik, Kafaca, Bayır ve Yeşilyurt mahallelerimizde, 1 ve 4. Sınıf arasında eğitim-öğretim gören Bin yavrumuza ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Çanta dağıtımı sırasında çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Gümüş, 1 hafta içerisinde kırsaldaki tüm mahallelere Dayanışma Çantalarının ulaşacağını belirtti.

Proje Kapsamında şuana kadar, "Sungur, Göktepe, Şenyayla, Avcılar, Bozyer, Esençay, Çakmak, Çamoluk, Doğanköy, Dokuzçam, Fadıl, Gazeller, Gülağzı, Güllüce, Karacaören, Kuzluk, Muratlar, Ortaköy, Özlüce, Taşlı, Yemişendere, Yeniköy (Merkez), Yörükoğlu ve Yaraş Mahallelerine ücretsiz olarak Dayanışma Çantalarından verildi.
Çanta Dağıtımı sırasında Başkan Gümüş'e, Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ve CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Gümüş Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title