Haberler

Mehmet Ali Erbil'in Doktor Kardeşinden Üzen Haber: Yeniden Solunum Cihazına Bağlandı

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinde düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınmıştı. Erbil'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan doktor kardeşi, "Geçtiğimiz hafta solunum cihazından ayrılmıştı, yeniden bağlandı." dedi.

Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinde düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınmıştı. Erbil'in kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, 26 ekimde uyandırılmıştı. Bu sırada 16 yıldır tedavi gördüğü kaçış sendromunun yol açtığı septik şok reaksiyonunun baş göstermesi üzerine Erbil, 2 Kasımda yeniden uyutularak tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmişti.

"CAN SIKICI HABERİ VERİYORUM"

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında konuşan Dr. Yeşim Erbil, "Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımdasürpriz gelişmeler olabilir diye.

Mehmet Ali Erbil'in Doktor Kardeşinden Üzen Haber: Yeniden Solunum Cihazına Bağlandı

"SOLUNUM BOZULDU YENİDEN CİHAZA BAĞLANDI"

4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancakdün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir."

Mehmet Ali Erbil'in Doktor Kardeşinden Üzen Haber: Yeniden Solunum Cihazına Bağlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (90)

SADO:

Çok da umurumuzdaydı

14
7
yanıtYanıtla
:

SENİN İÇİNDE KİMSNİNE UMRUNDA OLMAZ MERAKLANMA.

yanıt1
yanıt0
Yani:

Bıktık artık her gün M. Ali şöyle oldu M. Ali böyle oldu. İndi, çıktı, yok yine indi.

12
7
yanıtYanıtla
VİLDAN:

NE KADAR MERHAMETSİZ ACIMASIZ INSANLAR OLMUSSUNUZ YA ILGILENMIYORSAN OKUMA HABERİ GEÇ KARDEŞİM YORUM YAPMA O ZAMAN!!

yanıt3
yanıt6
Yani:

Her gün bir çok masum insan ölüyor, hayatı hiç yaşayamamış insanlar ölüyor, daha hiç bir kızın elini tutamamış gençler ölüyor. Bakımsızlıktan insanlar genç yaşta kronik hastalıklara yakalanıyor. Madem bu kadar merhametlisin Vildan, lütfen git hastanelerdeki gariban insanları ziyaret et, maddi manevi eksikliklerini telafi etmeye çalış.

yanıt8
yanıt1
....:

başına gelirse anlarsın. bakalım senin için indi çıktı diyen biri olacak mı sefil

yanıt3
yanıt4
DEFOLAŞKIM:

valla hiçte kahrolmadık !!

14
3
yanıtYanıtla
yiğitbabayiğit:

nasıl insansınız siz allahtan başka kimse yargılayamaz kimseyi rabbim acil şifa versin çoluğuna çocuğuna bağışlasın nerde hasta varsa mubarek cuma günü hörmetine allah şifa versin

11
4
yanıtYanıtla
Ula kirro:

Memlekete ne faydası olmuş bize ne sürekli haberlerde geziyor

7
8
yanıtYanıtla
tt:

yolcu yolunda gerek

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title