Haberler

Medcezir 66.Yeni Bölüm Fragmanı (En Yeni Bölüm) 27.03.2015

Güncelleme:

Medcezir 66.yeni bölüm fragmanı. 27 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan Medcezir yeni bölümde yaşanan önemli gelişmeler ve Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölüm fragmanı.

Medcezir 66.yeni bölüml fragmanı. Medcezir severleri Cuma akşamı sürprizlerle dolu yeni bir bölüm bekliyor. Cuma akşamlarının favori dizisi bu haftada dopdolu. Mira ve Yaman'ın arası çevresindekiler tarafından açıklmak istense de gençlerin aşkı engel tanımıyor. Medcezir yeni bölüm özeti ve fragman videosu haberler.com adresinde.

MEDCEZİR 66.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Medcezir 66.yeni bölümde Yaman'ın Mira'ya yaptığı sürpriz, Mira'yı çok sevindirir. Bu coşku, Yaman'ın verdiği zor kararın yükünü de hafifletecektir. Ancak, bu mutluluğun sesini Narlıçeşme'nin gürültüsü bastırır. Birden bire kendilerini, komşu evin hayat hikayesinin tam ortasında bulurlar.

Sude'nin test sonuçlarının yankısı Kenan'a ulaştığında, Kenan bunun kaderin kendisine verdiği ikinci bir şans olduğunu hisseder ve bir an önce Sude ile konuşmanın yollarını arar.

Sude'nin elinde tuttuğu test sonuçları, herkesin elini yakan bir alev topuna dönerken, Asım Şekip Kaya'nın öfkesi bu ateşle büyüyecektir.

Yaman'ın kendisinden habersiz burs çekini bozmasından Selim'in haberi olur. Yaman'la aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden huzursuzdur.

Mira'ya sürpriz yapma şansını Yaman yüzünden kaçıran Orkun eskisinden daha hırslı bir şekilde Sude'nin kapısını çalar. Aynı saatlerde Kenan da Altınkoyda'dır ve Asım test sonucu yüzünden çok öfkelidir. Yaman ve Mira, Sude'nin arabasını terk edilmiş olarak bulduklarında, Sude'nin esrarengiz kayboluşuyla ilgili bütün gözler, Kenan'a ve Asım Şekip Kaya'ya çevrilir.

Yayın Günü: 27 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.30

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Medcezir 27 Mart Gündem Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title