Haberler

Mecnun Otyakmaz: Tehdit Eden Kazandı

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Sonuç Değişmeyeceği İçin Hiçbir Yere İtirazda Bulunmayacağız. 3 Puan İçin Türk Futbolu Kaosa Sürüklenmiştir" Dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Sonuç değişmeyeceği için hiçbir yere itirazda bulunmayacağız. 3 puan için Türk futbolu kaosa sürüklenmiştir" dedi.

Hakem Bülent Demirlek’in saha olayları nedeni ile uzatma bölümlerinde tatil ettiği Trabzonspor-Sivasspor maçının yeniden tarafsız bir sahada ve seyircisiz oynanması kararı, maçın kendi lehlerine tescilini bekleyen Sivasspor’da soğuk duş etkisi yarattı.

Kararı büyük bir şaşkınlık içerisinde karşıladıklarını belirten Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Maçta bütün suçlu bizmişiz ve sahaya giren taraftarların hiçbir suçu yokmuşuz gibi fatura bize çıkarıldı. Bu maçın tatil edilmesi için yeterli gerekçe taraftarın sahaya girip futbolcuya tokat atmasıdır. Daha o anda bile maçın tatili gerekirdi. Yaşanan olaylardan dolayı 3 futbolcumuz ve masörümüze ceza verildiği gibi kulübümüz de ne için verildiğini anlayamadığımız 250 bin YTL ceza aldı. Arkasından da böyle bir karar çıktı. Biz maçın tatil edildiği günden bu yana Türk futbolunda karmaşa yaşanmaması, federasyonun zorda kalmaması için bütün kelimelerimizi önenle seçip değerlendirmelerde bulunduk ve federasyona yardımcı olmaya çalıştık. Rahat karar verebilmeleri için onlara imkan tanıdık. Ancak gördük ki hırçınlık yapan, tehdit eden taraf kazançlı çıkan taraf oldu" dedi.

"İTİRAZ ETMİYORUZ"

Maçın tekrarı ile ilgili karara her hangi bir şekilde itiraz etmeyeceklerini vurgulayan Başkan Otyakmaz, “İtiraz etmeyi düşünmüyoruz. Çünkü bir şey değişiceğine inanmıyoruz. Yönetim kurulumuzu toplayarak bu konuda geniş bir değerlendirme yapacağız ve geldiğimiz noktayı ele alacağız. Eğer Sivas halkı bizim bu maçla ilgili yaşanan gelişmeler sırasında hakkımızı yeterince koruyamadıklarına inanıyorlarsa istifa etmeye de hazırız. Biz maçtan sonra olduğu gibi şimdi de yine sağduylu içerisinde olaya yaklaşmaya çalışıyoruz ve bütün ifadelerimizi özenle seçmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

"(MEMNUN DEĞİLİZ) AÇIKLAMASI GERÇEKÇİ DEĞİL"

Otyakmaz, "Maçın tatil edilmesi, sahaya giren bir taraftarın kaptanımızı milyonların gözü önünde tokatlayıp küçük düşürmesi yeterli bir sebeptir. Başka sebep aramaya bile gerek yok. Maçın tatil edilmesi kararı veren hakemin cezalandırılmasını da üzüntüyle karşılıyoruz. Galatasaray-Fenerbahçe maçında aynı hakem yaşanan olaylar nedeni ile maçı tatil etmediği için eleştirilirken, bu kez maçı tatil ettiği için cezalandırılmaktadır ve bunu anlamak mümkün değildir" dedi.

Trabzonspor cephesinin, tekrar kararı ile ilgili olarak tepki vermelerini de gerçekçi bulmadığını belirten Otyakmaz, “Memnun değiliz açıklamaları laf olsun diye söylenmiş açıklamalardır. Amaçlarına ulaşmışlardır. Ulusoy’u Trabzon düşmanı ilan etme noktasına kadar gelerek federasyonu etkilemeye çalışmışlardır. 3 puan için Türk futbolunun böyle bir kaosa sürüklenmemesi gerekirdi. Biz yaşanan olayları ve maçla ilgili verilen bu kararı kendi vicdanlarına ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” diye konuştu. Otyakmaz, maçın nerdede oynanacağının kendileri için önem arzetmediğini ve her yerde oynayabileceklerini dile getirdi.

UYGUN: TEK TARAFLI BİR KARAR

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da kararı tek taraflı olarak değerlendirerek, “Trabzonspor tarafının tehditkar açıklamaları bu kararın çıkmasında etkili olmuştur. Sahada dayak yiyen ve mağdur olan taraf Sivasspor olmasına karşın, cezalandırılan taraf da yine Sivasspor olmuştur. Kararı büyük bir şaşkınlık ve üzüntü içerisinde karşılıyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title