Haberler

Square Enix, Marvel's Avengers için ücretsiz Wakanda genişlemesi tarihini duyurdu!

Güncelleme:

Sqaure Enix, Marvel's Avengers için ücretsiz War for Wakanda genişlemesinin piyasaya sürüleceği tarihi duyurdu. Marvel's Avengers Black Panther genişlemesi sinematik fragmanı!

Square Enix, Marvel's Avengers için ücretsiz War for Wakanda genişlemesinin 17 Ağustos'ta tüm platformlarda çıkış yapacağı duyurdu. War for Wakanda genişlemesi, oyuna yeni tek oyuncu ve çok oyunculu içerik ekleyecek. Ayrıca, Marvel's Avengers'ın hikaye içeriğinin uzunluğu 25 saatin üzerine çıkacak.

2020 yılında piyasaya sürülen Marvel's Avengers için planlanan ücretsiz güncellemeler, Square Enix tarafından yavaş yavaş yayınlanmaya başladı. Bu ücretsiz içerik güncellemeleri oyuna Kate Bishop ve Hawkeye ekledi ancak yeni hikaye içeriği minimaldi.

Marvel's Avengers ücretsiz Wakanda genişlemesi tarihi duyuruldu!

War for Wakanda, Marvel's Avengers için şimdiye kadarki en büyük güncelleme olmayı vaat ediyor. Oyuncuların yeni genişlemeyi deneyimlemek için 17 Ağustos'u beklemeleri gerekiyor. 16 Ağustos'ta geliştirici Crystal Dynamics, yeni içerik genişlemesi hakkında bir War Table canlı yayını yapacak. War for Wakanda, Black Panther'ı yeni tek oyunculu ve çok oyunculu Drop Zone ve Threat Sector Missions ile birlikte oynanabilir bir kahraman olarak ekleyecek. Marvel's Avengersayrıca War for Wakanda'daçok ihtiyaç duyulan bazı yeni düşman türleri ve kötü adamlarınyanı sıra oyuncuların keşfetmesi için yeni ortamlar getirmeye hazırlanıyor.

MARVEL'S AVENGERS BU HAFTA SONU ÜCRETSİZ OLACAK!

Marvel's Avengers 29 Temmuz - 1 Ağustos arasında PlayStation ve PC için ücretsiz bir hafta sonu geçirecek. Henüz oyunu deneyimlememiş olan oyuncular yeni genişleme öncesi oyunun tam erişimine ulaşabilecek. Ücretsiz hafta sonunda özel promosyonların yanı sıra, Marvel's Avengers %40 indirimle satışa sunulacak.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Marvel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title