Haberler

Manisaspor - Galatasaray Maçının Ardından

Manisaspor Teknik Direktörü Kapsal: "hakemlerden Dikkat İstiyoruz"

MANİSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KAPSAL: "HAKEMLERDEN DİKKAT İSTİYORUZ"

Turkcell Süper Lig'de oynadığı son 5 deplasman maçında 3 puanı bir arada göremeyen Galatasaray, Manisaspor'u 2-1 mağlup ederek şansızlığına son verdi, Bursaspor randevusu öncesi moral kazandı. Puanını 60'a çıkarıp lider Bursa'yı 5 puan geriden takip eden sarı-kırmızılı ekibin gollerini 22. dakikada Keita ve 64. dakikada Baros kaydederken Mehmet Topal 74. dakikada kafayla kendi ağlarını havalandırdı.

Maçın ardından mutlu olduğunu belirten Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, "Deplasmanda galip gelmeyeli uzun zaman oldu. Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Diyarbakır maçında iyi oynadık, futbolumuzu geliştirip iyi performans sergiledik. Bu yüzden Manisa'da ilk 11'de değişiklik yapmadım. Yarın oynanacak derbi mücadelesi bizi de ilgilendiriyor. Ama biz o maça değil ligin sonuna kadar kendi oynayacağımız maçlara bakıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanmak için savaş veriyoruz. Ligde yarış devam ediyor. Lider Bursaspor'la oynayacağımız maça kazanmak için konsantre olacağız" dedi.

Oyundan çıkarken taraftarların lehine yaptığı tezahüratlara karşılık vermeyen kaptan Arda Turan'a da değinen Rijkaard, "Arda bizim için çok önemli bir oyuncu. Çok yüksek bir ağaçsanız en çok rüzgarı siz alırsınız. Arda bunların üstesinden gelecek güçte. Taraftarlarıyla önümüzdeki süreçte yeniden kucaklaşacaktır" diye konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal ise ilk 25 dakika iyi oynamayıp baskı altında kaldıklarını belirterek, "Ama yine de pozisyon bulan taraftık. Golden sonra oyuna ağırlığımızı koyduk. İkinci yarıda gerekli değişikleri yaptık. Devreyi tek kale oynadık. Galatasaray doğal olarak kontrataklardan pozisyon buldu. Rakip önde oynayan hızlı oyunculara sahip olduğu için hızlı ataktan pozisyon bulmaları da normal. En azından 1 puanın hakkımız olduğunu düşünüyorum. Maçın hakemine de dikkat çekmek istiyorum. Biz kurtuluş mücadelei veriyoruz. Geçen sene 1 puanla küme düşen takım var. Hakem Isaac'in pozisyonunda yanlış ofsayt kararı verdi. Ligde geride kalan 30 haftada penaltı bile atmadık. Biraz daha dikkat istiyoruz. Kayseri deplasmanında kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title