Haberler

Manisa: Vestel Manisaspor'da Basın Toplantısı

Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat, Vestel Şirketler Grubu'nun Sloganı Olan 'Yapacaksan En İyisini Yap, Çıkacaksan En Yükseğe Çık' İlkesini Benimsediklerini ve Bu Yönde Çalışmalara Devam Ettiklerini İfade Ederek, Şu Anda Sadece Sivasspor Maçını Düşündüklerini Söyledi.

Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat, Vestel Şirketler Grubu'nun sloganı olan 'Yapacaksan en iyisini yap, çıkacaksan en yükseğe çık' ilkesini benimsediklerini ve bu yönde çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, şu anda sadece Sivasspor maçını düşündüklerini söyledi.

Turkcell Süper Ligi'nin lideri Vestel Manisaspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde başlarken, Sivasspor, Trabzon ve Fenerbahçe maçlarıyla zorlu bir haftaya girecek olan Vestel Manisapor'da moraller oldukça yüksek. Haftanın yoğun olması nedeniyle Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolculara hafif bir idman yaptırırken, sabah antrenmanının ardından Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat, futbolcular Caner Erkin ve Selçuk İnan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Turgat, "Tüm çalışmalarımızı Sivasspor maçını nasıl kazanırız diye yapıyoruz. Bunun için takımımızı bu hafta oynamayan, eksik olan ve cezalı olan futbolcular vardı. Bunlardan Nizamettin ve Petr kart cezalısıydı. Onlar, bu hafta tekrar takımımızla beraberler. Sakat olan Hakan Balta'nın yarın ultrasonu çekilecek ve en kısa zamanda tekrar takımla beraber olacak. Tahminim önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara başlar. Şu anda grubumuzun sloganı olan 'Yapacaksan en iyisini yap, çıkacaksan en yükseğe çık' ilkesini benimsedik. Bu doğrultuda tüm Vestel Manisaspor camiası olarak bunun çalışmalarını yapıyoruz" dedi.

SERKAN BALCI'NIN TRANSFER SÖYLENTİLERİ

Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı'nın transferi ile ilgili çıkan söylentilere de Turgat, "Vestel Manisaspor'un tranferlerde yaptığı çok güzel bir çalışma var. Şimdiye kadar hiçbir zaman yapmadığı, son bir yıldır yaptığı çalışma. Tüm dünyada, şu an Brezilya'da iki arkadaşımız, Almanya'da, Fransa'da değişik arkadaşlarımız devamlı oyuncu izliyorlar. Tabi Türkiye içerisinde de takip ediliyor. İlk yarı bittikten sonra eğer hocamız, herhangi bir eksiğimizin olduğunu dile getirir ve bu doğrultuda yönetimden futbolcu transferi isterse, yönetim olarak bu görüşü karara bağlanır ve gereken neyse yapılır. Şu ana kadar herhangi bir futbolcuyla ne bir görüşmemiz, ne transferimiz hiçbir şeyimiz yoktur. İyi giden bir takımın tabi ki herkes hocasına da futbolcusuna da taliptir. Bu gayet normaldir. Bizim hiç kimse için 'gidemez' dememiz çok büyük bir yanlıştır. Herkesin bir değeri vardır. Bu değeri bulursa herkes gidebilir. Gelebilir de, gidebiler de. Futbol bu, ticaret yani, niye olmasın ki? Ama şu an için Vestel Manisaspor'un gidecek futbolcusu olduğunu tahmin etmiyorum. Bize herhangi resmi bir müracat yok, hiçbir şey yok. Olsa dahi Vestel Manisaspor'dan daha iyi bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Biz futbolcumuzdan, futbolcumuz bizden memnun. Türkiye liglerinde şu an için Vestel Manisaspor'dan daha iyi kulüp yok. En iyi idare edilen kulüplerin başında geliyor bana göre. Türkiye'de bir, Avrupa'da iki olmak bize tabi gurur veriyor. Buraya gelmek kolay değil, ama burada kalmak daha zor. Daha iyiye en yükseğe çıkmak için mücadele diyoruz" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta oynayacakları zorlu 3 maçla ilgili ise Turgat, "Şu anda sadece oynayacağımız ilk maç olan Sivasspor'u düşünüyoruz. Bu maçı alıp daha sonraki takımla oynayacağımız maça bakacağız" diye konuştu.

Bu arada, halen Çek Cumhuriyeti'nde bulunan Meduna ile ilgili son gelişmeleri aktaran Mustafa Turgat, "Kulübümüzün sağlık ekibinin başında bulunan doktor Mustafa Gürcan, Çek Cumhuriyeti'ne gitti. Kendisini Meduna'yla bizzat ilgileniyor. Tahmin ediyorum, önümüzdeki hafta Meduna tekrar bir sağlık kontrolünden geçecek ve tekrar Türkiye'ye gelecek. Meduna halen bizim lisanslı futbolcumuzdur. Geldiği zaman da yönetim olarak ne yapılması gerekiyorsa Meduna için en iyisini yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Vestel Manisaspor'un genç yıldızı Caner Erkin ise, geçen sene de Avrupa Kupaları'na katılmayı istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Bu sene ise direkt üst sıralara oynamayı hedefledik. Tabi ki ilk 3-4 maç çok iyi gidince biz de kendi kendimize çok daha güvendik. Bu hedefin olabileceğine inandık. Şu an çok iyi gidiyoruz. Böyle de gideceğimize inanıyorum. İnşallah bir talihsizlik olmazsa, bence bu durum böyle devam eder" dedi.

Alınacak bir mağlubiyetin kendilerini nasıl etkileyeceği yönündeki bir soruya ise Caner, "Tabiki yenilmeyeceğiz diye bir şey yok, ama önemli olan düşüşe geçmemek" cevabını verdi.

Caner, 'Milli Takım'a çağrılmadığın için Fatih Terim'e bir kırgınlığın var mı?' sorusuna, "Öyle bir kırgınlık olamaz, ama tabi ileriki dönemlerde ne olur bilemeyiz. Çağırıp çağırmamak Fatih hocaya kalmış. Biz, her zaman iyi oynamaya devam edeceğiz" cevabını verdi.

Vestel Manisaspor'un başarılı futbolcularından Selçuk İnan ise, "Başarımız tesadüf değil, çünkü sezon başında çok iyi hazırlandık. Bu başarıya inanıyorduk ve olacağını da biliyorduk. Tabii rakiplerimizin kötü gitmesi belki de bir etki yaptı buna, ama biz her zaman hedefleri olan bir takımdık. Ersun hoca geldiği günden bu yana bunu aşılamaya çalışıyor bize. Başarımızda Ersun hocamızın payı yüzde yüz. Bu sene de herşey iyi gidiyor. Biz her maçı tek tek düşünüyoruz. Genelde büyük takımlar bizi pek kaile almıyor, ama biz de önümüze bakıyoruz sadece. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz sahaya. Rakibin kim olduğu önemli değil" diye konuştu.

Kendisine transfer teklifi gelip gelmediği sorusuna ise Selçuk, "Bana gelen resmi bir teklif yok. Zaten burada kimse de gitmeyi düşünmüyor. Şu anda biz lideriz, hiç yenilmedik ve takımın her oyuncusu iyi. Başarılar her zaman ta una da taliptir. Bu gayet normaldikımlardaki arkadaşların uyumuyla gelir. Ben de geldiğim zaman çok iyi bir takım vardı, iyi uyum vardı bana da oynamak düştü. Şimdi hedefimizi düşünüyor ve bu yönde takım arkadaşlarımla birlikte en iyi futbolu oynamaya çalışıyoruz" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title