Haberler

Manisa: Turgutlu'da Uyuşturucu Operasyonu

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde polisin gerçekleştirdiği operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 6 bin YTL olan toplam 580 adet uyuşturucu özellikli 'Extacy' hap ele geçirildiği bildirildi.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde polisin gerçekleştirdiği operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 6 bin YTL olan toplam 580 adet uyuşturucu özellikli 'Extacy' hap ele geçirildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece 24.00 sıralarında 35 KEF 68 plakalı araçtan havaya ateş edildiğine dair bir ihbarı değerlendiren Turgutlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri İzmir'den Turgutlu istikametine gelmekte olan aracı 01.00 sıralarında durdurdu. M.A. (Metin Aykaç-30) yönetimindeki araçta bulunan T.G. (Turan Gürel-29) ve Ş.A. (Şemsettin Aykaç-29) isimli şahıslar gözaltına alındı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan iznin ardından araç içerisinde yapılan aramada MKE yapımı 3 adet 9 mm çaplı fişek ele geçirildi. Fişeklerin yakalanması ve araç içinde silah olma ihtimalini göz önünde bulunan polis ekipleri, yaptıkları detaylı aramada sonucu arka pas pas üzerinde şeffaf poşet içerisinde 235 adet beyaz renkte ve 345 adet mavi renkte olmak üzere piyasa değeri yaklaşık 6 bin YTL olan toplam 580 adet uyuşturucu özellikli 'Extacy' hap ele geçirdi. Şahıslardan M.A.'nın İstasyonaltı Mahallesi'ndeki evinde savcılık talimatı ile yapılan aramada ruhsatsız şarjöründe 6 adet 9 mm fişek bulunan Kırıkkale marka tabancanın ele geçirildiği belirtildi. Daha önceden çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan şahıslar emniyette yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilecek.

Konu ile ilgili olarak Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde bir basın toplantısı düzenleyen Turgutlu Kaymakamı Ahmet Macunluoğlu, "Turgutlu'da bu tür hapların satışı yapıldığı ihbarını bundan bir süre önce almıştık. Emniyet ekiplerimizin duyarlı takibi sonucu 580 adet 'Extacy' hap ele geçirildi. Vücuda son derece zararlı olan bu haplar turistik yerlerde fazla bulunuyor gençler arkadaş çevrelerine dikkat etmeli ailelerde çocuklarını iyi takip etmeli ve davranışındaki değişikliklerin sebebini tespit etme yoluna gitmelidir. Ben bu başarılı ve duyarlı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürlüğü personelini kutluyorum" dedi. Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer de, "Bu haplar az kullanılan bölgede daha fazla fiyata satılıyor. Tanesinin 10 YTL civarında olduğunu tahmin ediyoruz. Bu tür hapları satan kişilere yönelik çok güzel çalışmalarımız var" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title