Haberler

Malaga, Nordin Amrabat transferindeki anlaşmaya uymadığı gerekçesiyle Galatasaray'a 500 bin euro ödeyecek

Güncelleme:

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Malaga'nın Nordin Amrabat transferindeki anlaşmanın tamamına uymadığı gerekçesiyle Galatasaray'a 500 bin euro ödemeleri yönünde karar verdiğini açıkladı. İspanyol ekibi anlaşmada yer alan "hazırlık maçı düzenlenecek" maddesine uymadığı gerekçesiyle bu cezayı aldı.

Malaga Başkanı Jose Maria Munoz, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'ın Galatasaray'a 500 bin euro ödemeleri yönünde karar verdiğini açıkladı. Nordin Amrabat'ın 2013-14 sezonunda gerçekleşen transferinde yapılan anlaşmada yer alan "hazırlık maçı düzenlenecek" maddesine uyulmadığı gerekçesiyle böyle bir karar çıktığı belirtildi.

"15 KERE TALEP OLMUŞ ANCAK GERÇEKLEŞMEMİŞ"

Jose Maria Munoz yaptığı açıklamada, "48 saat önce Amrabat problemi nedeniyle 500 bin euro ödememiz gerektiği belirtildi. Malaga'nın Galatasaray ile bir maç yapması gerekiyordu ve bu maç yapılmamış. Yaklaşık 15 kere talep olmuş ancak gerçekleşmemiş." dedi.

Malaga, Nordin Amrabat transferindeki anlaşmaya uymadığı gerekçesiyle Galatasaray'a 500 bin euro ödeyecek

AMRABAT'IN BONSERVİS BEDELİ

Galatasaray, 2015 yılında Nordin Amrabat'ı 3,5 milyon euro bonservis bedeli ve İstanbul'da bir hazırlık maçı oynanması karşılığında Malaga'ya göndermişti. Malaga'da 6 ay oynayan Faslı oyuncu, ardından 8,4 milyon euro bonservis bedeliyle Watford'a transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nordin Amrabat Galatasaray Malaga Haberler

500

Yorumlar (5)

Kenan:

Usulsüzce oğulcanı transfer eden 6sarayada cas ceza verecekmi bunlar tam bir komedi

2
6
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Bu Galatasaray''ın ve yönetiminin suçu değildi. Galatasaray göndermek istemedi. Teklif gelince Nordin Amrabat kendi koşa koşa gitti. Uefa kararları futbolculardan yana olduğu için Galatasaray bu transfere mecbur kaldı. Hukuksal durumları bilmeden yorum atmayın.

3
1
yanıtYanıtla
Asaslan:

Şuna beceriksizlik deseniz 3.5 a sattığın adamı 6 ay sonra Adamlar 8.5 satmışlar sen bizle niye hazırlık macı oynamadın diye ordan bişeyler koparmaya çalışıyorsun ??

2
0
yanıtYanıtla
piyangoya bak:

5 milyon fazlaya başkasına satmışlar. 500bine piyango diyosunuz

1
0
yanıtYanıtla
AA:

OYUNCU KENDİSİ GİTMEK İSTEMİŞ. . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title