Haberler

Survivor'ın Yeni Bölümünde Nagihan'ın "Kalleşlik" Çıkışı Ortalığı Karıştırıyor

Güncelleme:

İki dokunulmazlık oyununu kaybederek dört eleme adayı çıkaran Gönüllüler takımında isminin yazılmasına sinirlenen Nagihan'ın "Ben kalleşliğe karşıyım" sözleri ortalığı karıştırıyor.

Survivor 2018'in Pazartesi yayınlanacak olan yeni bölümünde hem ödül oyunu, hem de eleme heyecanı yaşanacak.

NAGİHAN ÇOK KIZDI

Survivor'da haftalar sonra dokunulmazlık oyununda başarı gösteremeyen Gönüllüler'de takım karışıyor. İki dokunulmazlık oyununu kaybederek dört eleme adayı çıkaran Gönüllüler takımında adı yazılan Nagihan'ın sert tepkileri dikkat çekiyor.

GÖNÜLLÜLER ADASI KARIŞTI!

Konsey sonrasında gece adada takım arkadaşlarına tepki gösteren Nagihan, "Ben kalleşliğe karşıyım" sözleriyle adını yazanlara kızıyor. Nagihan'ın bu sözleri adadaki gerginliği daha da tırmandırdı.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

TV Magazin Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (9)

baba vanga:

dünya lideri resimiz var yaw

2
4
yanıtYanıtla
aslan yüreg:

milet bu Survivor bir taklittir ingilislerin icat ettigi bir ahlakdisi seytani bir programdir bizim acun efendi olsun buiste iyi bir paravar demezmi kalkip türk tv lerinde taklit para kazanmazmi

3
1
yanıtYanıtla
merve:

bence yağmur gitmeliydi . . çünkü etkin biri değil sadece bulbakalım da iyi ordada çok gülüyor saçma hareketleri var

3
0
yanıtYanıtla
Scape:

Boş işler. .

3
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Geyik sofrası

1
1
yanıtYanıtla
Bamye ye:

Kalleşlik her yerde okulda dışarıda iş hayatında ailede akrabada .Zıkma tatlı canını nagoşşş

1
0
yanıtYanıtla
asdf:

nagihan bi git artık ya !

1
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

YAĞMUR DAHA GÜZEL BİSENDEN BENCE ADİL OLDU. GÖZ ZEVKİ İÇİN.

0
0
yanıtYanıtla
devama tamam:

yağmur yağsada , aka peyi yıkamaz .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title