Haberler

Şükran Ovalı'dan Caner Erkin'e Şiirli Aşk Göndermesi: Şimdi Benim Tahtım Senin Dizindir

Güncelleme:

Şükran Ovalı eşi Caner Erkin'e Sabahattin Ali'nin şiiri ile aşk göndermesi yaptı. Caner Erkin'den ise eşinin şiirli göndermesine karşılık gecikmedi.

Bebek bekleyen Şükran Ovalı ve Caner Erkin çifti romantik bir paylaşım yaptı. Şükran Ovalı eşi Caner Erkin'e şiirle aşk göndermesi yaptı. Sabahattin Ali'nin şiiri ile gönderme yapan Şükran Ovalı'ya, Caner Erkin yorumla cevap verdi.

ŞÜKRAN OVALI AŞKA GELDİ

Şükran Ovalı eşi Caner Erkin'e aşkını şu paylaşımla yineledi;

"Şimdi şiir senin yüzündür

Şimdi benim tahtım senin dizindir.

Sevgilim, saadet ikimizindir

Göklerden gelen bir yadigar gibi

sözün ,şiirlerin mükemmelidir.

Senden başkasını seven delidir

Yüzün çiçeklerin en güzelidir

Gözlerin bilinmez bir diyar gibi

Başını göğsüme sakla sevgilim

Güzel saçlarında dolaşsın elim

Bir gün ağlayalım, bir gün gülelim

"Sevişen yaramaz çocuklar gibi" dir dedi.

Caner Erkin ise eşinin gönderisine, "Bu hayatta en çok sen sev beni,ama ben seni daha çok seveceğim, daima en sevdiğimsin" diyerek karşılık verdi.

Şükran Ovalı'dan Caner Erkin'e Şiirli Aşk Göndermesi: Şimdi Benim Tahtım Senin Dizindir

Şükran Ovalı'dan Caner Erkin'e Şiirli Aşk Göndermesi: Şimdi Benim Tahtım Senin Dizindir

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabahattin Ali Şükran Ovalı Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500

Yorumlar (12)

Objektif ve nesnel:

Şimdi yüzün senin parandır, paran yoksa herşey sana haramdır, sevgilim parasız huzur olmaz, para olmayınca sevgi kalmaz. Cebin para dolarsa şiirlerimin sonu gelmez, eğer parasız kalırsan elden bişey gelmez...

27
3
yanıtYanıtla
TTT:

mutsuzlar aşağıda sıralanmış. bir kere de bireyi kıskanmayın ya maşallah deyip geçmek çok mu zor? belki gerçekten mutlular, ayrıca aynı evde yaşasalar bile bu şekilde paylaşım yapması çok hoş.

20
1
yanıtYanıtla
bravo size:

tebrikler

yanıt0
yanıt0
Kaynana:

A kızım şiir yazacağına gir mutfağa da iki kap yemek yap aşk karındoyurmuyor

8
5
yanıtYanıtla
aman ye haaa:

yemek yapmadığını nerden biiyon

yanıt0
yanıt0
paçozsevmem:

evladı olan insansın. ne demek en çok seni seveceğim :(

2
11
yanıtYanıtla
Uzumm:

Aynı evde yaşayıp sosyal medyadan paylasacağıma gözlerine bakarak söylerim. Amaç reklam değilse..

3
4
yanıtYanıtla
bilmeden konusma:

evli insanların reklama ihtiyacı yok. evliler de sosyal medyadan ilanı aşk edebilir. bu gözlerine bakarak sevgilerini söylemedikleri anlamına gelmez. bilakis bu tür şeyler evliliği canlı tutar

yanıt0
yanıt0
Büşra:

cok tatli ve anlamliii ....

2
1
yanıtYanıtla
Elif:

Iyyyy ergenler gibi neymiş

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title