Haberler

Story Box Grubu Kosova'da

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan ünlü rock-pop Story Box grubu Kosova'da konser verdi.

İstanbul'da yaşayan ünlü rock-pop Story Box grubu "Sevgi ve Barış" adı altında Kosova'da Türkçe, Arnavutça ve İngilizce şarkılar söyledi.

Güney Amerika, Fransa, Kanada ve Amerikalı üyelerden oluşan ve 4 yıldır İstanbul'da yaşayan ünlü Story Box grubu, dünya turu çerçevesinde Kosovalı müzik severlerle bir araya geldi. Kosova'nın Prizren şehrindeki Şadırvan merkezinde kurdukları sahnede konser veren Story Box gurubu, "Güllerin içinden", "Hoş gör sen affet gitsin aldırma", "Hayata başlasam" Türkçe parçalarının yanı sıra, "The Borderline", "Writer", "Olivia", "Talking Now", "Kingdom Come" şarkılarını okudu.

Gurup üyelerinin giydikleri İstanbul ve Galatasaray takımı tişörtleri dikkat çekti. Konser sırasında ayrıca değişik dans gösterileri de sunuldu.

Konser sonrası konuşan grubun vokalist ve gitarist Charles de Bueger, verdikleri konserde sevgi ve barış mesajları verdiklerini söyledi. Türkiye'de ve dünyanın birçok yerinde konserler verdiklerini söyleyen Bueger, Prizren şehrini çok beğendiklerini herkesin Türkçe konuştuğunu ve kendilerini Türkiye'deymiş gibi hissettiklerini söyledi.

STORY BOX GURUBU

Grubun vokalist ve gitaristi Charles de Bueger aslen Yeni Zelandalı, diğer solist ve lead gitarda Kanadalı Rob Carter yer alırken rock müzisyenler olarak Kanadalı Matt Misener bas gitarda, Amerikalı Brett Calcara davul da, Güney Amerikalı Alex Edy'da yer alıyor.

3 albümü olan grup İstanbul'da yaşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Kültür Sanat Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title