Haberler

Yaşar İpek'le Nişanlanan Seren Serengil'in Kıyafeti Gündem Oldu

Güncelleme:

Seren Serengil ve sevgilisi Yaşar İpek, dün akşam düzenlenen törenle nişanlandı. Ünlü isimlerin katıldığı törende Seren'in kıyafeti dikkat çekti.

İnişli çıkışlı ilişkileriyle sürekli gündemde olan Seren Serengil ve Yaşar İpek, dün akşam aile ve dostlarının katıldığı törenle nişanlandı. Nişana damga vuran olay ise Serengil'in giydiği elbise oldu.

ANNESİ VE KIZ KARDEŞİ KATILMADI

100 bin lira harcandığı öğrenilen törene Yaşar İpek'in annesi ve kız kardeşi katılmadı. Seren Serengil, konuyla ilgili "Ben öyle uygun gördüm. Evet, ben istemedim. Geçerli nedenlerim vardı" dedi.

Nişan töreninde çifti, Demet Akalın, Deniz Seki, Lerzan Mutlu gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

MAKETLE KARŞILADILAR

Nişan törenine gelen konukları girişte Seren Serengil ve Yaşar İpek'in maketleriyle karşılaştı. Tören alanı çiçeklerle ve çiftin fotoğraflarıyla süslendi.

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Demet Akalın ve küs olan Alişan yıllar sonra aynı mekanda bir araya geldi.

KIYAFETLER DAMGA VURDU

Nişan elbisesi olarak yeşil bir kıyafet tercih eden Serengil ve diğer konukların kıyafeti sosyal medyanın diline düştü. Geçtiğimiz günlerde adı iş adamı Murat Karabova ile anılan Deniz Seki'nin kıyafeti de çok konuşulanlar arasına girdi.

İşte Seren Serengil'in kıyafeti hakkında yapılan yorumlar...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Demet Akalın Deniz Seki Yaşar İpek Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

ARTO:

BÜTÜN SEVİMSİZLER ORADA TOPLANMIŞ

57
3
yanıtYanıtla
dejavu235:

paramla rezil olmak buna denir :)

37
2
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

Türkiyede hiçbir meziyeti sanatı mahareti olmayıp beynimizi sömüren , anne babalarının etiketiyle piyasa tutunmaya çalışan tipik bir insanın haberi neden bu kadar önemli onu da anlayamıyoruz. Magazinciler 3 ay bunların peşini bıraksınlar bak nasıl hemen sıradan insanlara dönüveriyorlar görürsünüz. . .

18
0
yanıtYanıtla
Karn la krang neung:

Yikiosuuuun gene ortaliğiiiiii

yanıt2
yanıt3
ay ortalik yikildi siracinda altta:

3 ay yorum yapmasan diger yorumcular rahat eder

yanıt4
yanıt5
Reziller:

yahu beraber yatar kalkarlar aynı evde karı koca gibi yaşarlar yemedikleri halt kalmaz birde nişan evlilik gibi olayları kendilerine alet ederler kendilerine eğlence diye nişan yapıyoruz diyorlar he he yedik bizde

10
3
yanıtYanıtla
aaaaaaaa:

söylemezsem olmaz 3 vakte kadar ayrılırlar

9
4
yanıtYanıtla
Münevver:

Aynı yaştayız 71 doğumluyum 47 yaşındayız ikimizde...27 yaşında oğlum.8 yaşında torunum var..o kamyonla para harcadığın yüzün nişanda su koy verdi ..zamanı durdurmaya paran yetmemiş belli.Ayrıca bu reklam nişanı dizi başlayınca bitecek değil mi

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ELBİSEN BERBAT SEREN :(

8
2
yanıtYanıtla
Akpp:

Zeyna ''nın dizi kostümünü giymiş sanki

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title