Haberler

Serdar Ortaç: Herhalde Ölmemi Bekliyorlar

Güncelleme:

Müzik dünyasında çok ağır eleştirilere maruz kalmaktan yakınan ünlü şarkıcı, "İsmimin hak ettiği yeri bulması için herhalde benim de ölmemi bekliyorlar." dedi.

Sanatçı Serdar Ortaç, konuk olduğu programda yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı.
"Çek Elini Kalbimden" isimli yeni albümüyle müzik marketlerde yerini alan Serdar Ortaç, Yasemin Şefik'in sunduğu radyo programına konuk oldu.

"BENİM DE ÖLMEMİ BEKLİYORLAR"

Birbiri ardına samimi açıklamalarda bulunan popçu, "Sence hak ettiğin saygıyı bulabiliyor musun?" sorusuna beklenmedik bir yanıt verdi.

Müzik dünyasında acımasız eleştirilere maruz kaldığından söz eden Ortaç, "Kayahan vefat etti. 'Kayahan'a Saygı' albümü 2 milyon (internette) tık aldı. Herhalde benim de ölmemi bekliyorlar... Serdar Ortaç'ın isminin hak ettiği yeri bulması için..."

"ÇABUK ÖLMEM"

"Kolay kolay ölmeyeceğim, Allah eğer ecelimle vermezse, başımdan geçenlerle hâlâ ayaktayım. Çabuk ölmem" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serdar Ortaç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (20)

Nokta NoktaMobil-IOS:

Ahmet Kaya'ya Yaptığın çirkinliğini unutmadık.. Dahada beter olursun inşallah Ortaç efendi

3
4
yanıtYanıtla
rampa:

Ahmet Kaya olayından dolayı çok yıpratıldı. Harcandı bence.

5
1
yanıtYanıtla
BURCU:

Bu ortacmidir nedir sözde sanatcida kendini adam yerine koyuyor. Kendi calip kendi söylüyor. Basina gelenler senin ahmakligindan irkciligindan bencil ve kiralik insan oldugundan. O kodar kumarda para kaybettinde bu halkin yoksul kesimlerine , hasta cocuklara ne hayrin oldu ? Hep sevgilsinden kendinden bahseden bencil adam

4
1
yanıtYanıtla
HAHAHAA:

BU REZİLDE KENDİNİ SANATÇI ZANNEDİYOR

1
4
yanıtYanıtla
KİM DİNLİYOR BUNU:

ÜLEN İSMİNMİ VAR SENİN BE ALLAHIN UYUZU

1
4
yanıtYanıtla
suat aktaşMobil-ANDROID:

Oldugun gunu bayram edecegiz merak etme

3
2
yanıtYanıtla
anilMobil-ANDROID:

olum sana kurtulustur.ahmet kaya ya yaptigin unutulur mu hic.cocuklarima bile anlatiyorum nasil bir serefsizlik yaptigini

3
2
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

BU ADAMDA KAFAYI YEDII

3
2
yanıtYanıtla
yorumsuz:

Ahmet Kayanın yaptığı çirkinliği de unutmadık

2
2
yanıtYanıtla
Betülm@m.m:

Ahmet kayanın yaptığı çirkinlik ne türklerin türküm lazların lazım dediği gibi ahmet kayanında kürdüm dediği içinmiydi çirkinliği yoksa kürtçe şarkı söylediği içinmi onların ahmet kayaya yaptıkları unutulamaz konuşurken düşünerek konuşun

yanıt1
yanıt2
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title