Haberler

"O Benim 'Hayat'ım!"

Güncelleme:

Meltem Miraloğlu'nun, sette kendisini ziyaret eden minik hayranıyla olan ilişkisi oyuncu arkadaşlarının da hoşuna gitti.

atv'nin sevilen dizisi 'Hayat Devam Ediyor'un 'Hayat'ı Meltem Miraloğlu'nun, sette kendisini ziyaret eden minik hayranıyla olan ilişkisi, oyuncu arkadaşlarının da çok hoşuna gitti.

HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Zeynep isimli hayranı ile abla-kardeş ilişkisi kuran güzel oyuncu, Zeynep'in kendisini sürekli ziyaret ettiğini, birlikte yemek bile yediklerini belirtti. Durumu gören usta oyuncu Suna Selen, minik hayrana "Sen Meltem'i, çok mu seviyorsun?" diye sorunca, küçük Zeynep'in verdiği "O benim hayatım" cevabı sette bulunan herkesi güldürdü.

VOLKAN'DAN YENİ SEZON HEDİYESİ

'Hayat Devam Ediyor' dizisinin yönetmeni Levent Türkan'a, yeni sezonda en anlamlı hediye Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'den geldi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen usta yönetmene forma sözü olan milli kaleci, bu sözünü, Milli Takım maçı için gittiği Hollanda seyahati öncesi gerçekleştirdi. Demirel, bütün takım arkadaşlarına tek tek imzalattığı Fenerbahçe formasını 'Yeni sezon, hayırlı olur inşallah' notuyla birlikte dizi setine gönderdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Meltem Miraloğlu Volkan Demirel Fenerbahçe Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title