Haberler

Müzisyen Theozge, "Beni en üzen şarkım" dediği yeni şarkısını yayınladı

Güncelleme:

Genç neslin başarılı ve çok takip edilen isimlerinden müzisyenlerinden Theozge, kendini bulduğunu söylediği ''Making Up All Night'' isimli yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu. Şarkısıyla ilgili konuşan müzisyen, "Bu şarkı benim için çok farklı bir yerde çünkü şimdiye kadar yazdığım, beni en çok üzen şarkım" dedi.

Güçlü sesi, söz beste alanındaki yeteneği ve renkli kişiliği ile her yeni projesi merakla beklenen Theozge'nin ''Making Up All Night şarkısı yayınlandı. Vokal performansının sound ile uyumu dikkatlerden kaçmayan şarkının söz ve müziği Theozge ve İlkim Sezgin'e düzenlemesi ise Mert Harmankaya ' ya ait.

"BENİ EN ÜZEN ŞARKIM"

???Sosyal medyadaki eğlenceli halleri ve rengarenk görselleri ile de ilgi toplayan yetenekli isim, yeni şarkısı için bu defa saçlarını mor renge boyadı. Theozge, yeni projesiyle ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getiriyor: "Bu şarkı benim için çok farklı bir yerde çünkü şimdiye kadar yazdığım, beni en çok üzen şarkım. 'Making Up All Night yazdığımızda duygusal anlamda pek iyi bir dönemden geçmiyordum. Şarkıyı yazarken, şarkının kayıtları alınırken ve aranjesi yapılırken dahi mutsuzluk hissini yoğun yaşıyordum."

"DUYGULARIM ÇOK GERÇEKÇİ OLDUĞU İÇİN YAPTIĞIMIZ İLK SES KAYDINI KULLANDIK"

"Şarkıdan keyif almadığım için değil, hislerimi müziğe yansıtabildiğim için içten içe keyif duysam da o negatif düşünceleri kafamdan atamıyordum. Hatta şarkıyı ekibime ilk götürdüğüm gün bir demo kayıt aldık. Sonrasında ana kayıtları almayı denedik fakat o ilk günkü ruh halim, duygularım o kadar gerçekti ki yeni yapacağım kayıtların asla onun üstüne çıkamayacağını biliyordum. İlk günkü kayıtları kullandık yani. Bu yüzden çok gerçek bu şarkı benim için. Çok doğal. Bir bu kadar ilginç bir hikayesi var kapağımın da. Ekibimle aile gibiyizdir ve onlara şarkıyı götürdüğümde neler olduğunu sordular. Ben de stüdyoda onlarla dertleşiyordum ve konuşurken masada kenarda duran kağıdı ve kalemi elime aldım. Strese girdiğim her zaman çizim yaparım. Ve sonrasında bu karışıklığı ortadan kaldırmak ve daha iyi bir bir iş için gerekli tüm işlemleri düzenledik."

??Theozge'nin ''Making Up All Night'' şarkısı tüm dijital platformlarda Malbec Records etiketiyle yayınlanırken, klibi ise çok yakında tüm platformlarda yerini alacak.

Müzisyen Theozge, 'Beni en üzen şarkım' dediği yeni şarkısını yayınladı

Müzisyen Theozge, 'Beni en üzen şarkım' dediği yeni şarkısını yayınladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title