Haberler

Murat Başoğlu, Yeğeniyle Yaşadığı Skandal İlişkinin Ardından Evini Satışa Çıkardı

Güncelleme:

Yeğeni Burcu Başoğlu ile yaşadığı skandal ilişkinin ardından Türkiye gündemine oturan Murat Başoğlu evini satışa çıkardı.

Sunucu Murat Başoğlu geçen yaz Bodrum'daki teknede evli yeğeni Burcu Kabadayı ile uygunsuz şekilde görüntülenmişti. Başoğlu'ndan yeni hamle geldi.

KARISINDAN BOŞANMIŞTI

Olayın ortaya çıkmasının ardından Hande Bermek eşi Murat Başoğlu'ndan 11 Eylül 2017'de boşanmıştı. Ayrılığın ardından çift Bodrum Gündoğan'daki villalarından bir süre daha birlikte yaşamaya devam etmişti. Yaşanan skandalın ardından Murat Başoğlu kendini eve kapamış, yurt dışına çıkmak için mahkemeye başvurmuştu.

Murat Başoğlu, Yeğeniyle Yaşadığı Skandal İlişkinin Ardından Evini Satışa Çıkardı

EVİ SATIP YURT DIŞINA ÇIKACAK

Yurt dışına çıkma yasağı mahkeme kararıyla kaldırılan Başoğlu, Bodrum'daki evini el altından satılığa çıkardı. Başoğlu, evini kendilerini tanımayan yabancı uyruklu bir alıcıya satmaya karar verdi. Satış işlemlerinin ardından ünlü sunucunun yurt dışına çıkacağı ve uzun bir süre Türkiye'ye dönmeyeceği öğrenildi.

Murat Başoğlu, Yeğeniyle Yaşadığı Skandal İlişkinin Ardından Evini Satışa Çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Türkiye Bodrum Eylül Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

sivaslı:

bu da utanılacak bir durum bu ancak kendini aydın insan hakları savunucusu hayvan sever ileri görüşlü sosyalist ateist ünüversiteli bir yaşam felsefesi bence. . . . .

4
9
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,:

seninde bu zihniyette olanlardan bi farkın yok. . .

yanıt2
yanıt2
INSAN YAKAN ZEBANILER:

SIZ FARKLIMISINIZ

yanıt1
yanıt1
zorbey:

defol git kanı bozuk

9
0
yanıtYanıtla
VANLI YEŞİM:

O değilde boşandıktan sonra karısıyla bir süre daha aynı evi paylaşması. . . milette ne mide var arkadaş peh peh peh

7
0
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

afganistanda filistinde yemende suriye de hergün en az 10 kişi sırf müslüman oldukları için öldürülüyorMilletvekili Muhammed Kanbad, Doğu Guta’lı sivillere yiyecek ve içme suyu vermek için ‘Beşşar Esed bizim başkanımızdır’ demelerini şart koştu. Almanya''''nın Hessen eyaletindeki Kassel kentinde bir camiye molotofkokteyli atıldı. Güvenlik kamerasından 4 kişi olduğu belirlenen kişilerce düzenlenen saldırıda, caminin bazı camları kırıldı, çerçeveleri kısmen yandı ve bina duvarlarında hasar oluşt

6
1
yanıtYanıtla
poligami:

hakikatı bir tek sen yazsaydın bugün Amerika nede İsrail terör estirebilirdi

yanıt0
yanıt0
Hasan SERTEL:

bu haberi artı bir daha yapmasanız. Mide bulandırıcı.

6
0
yanıtYanıtla
AFRİN:

AHLAK VE HAYSİYETTEN NASİBİNİ ALMAMIŞ İNSANLAR BU ÜLKEDEN DEFOL

6
0
yanıtYanıtla
zenginin yaptigi:

sosete soysuz nesepsi biz ayni mahallede buyumus kizlari kardes gozuyle bakan bir toplumken nehallere dustuk nasilbirmide var bazilarnda yirmi gunluk bebeklere bile istismar buradan yuuuuuuuhhhhhh olsun

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title