Haberler

Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'in kuşağında cep telefonu unutulması sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerde zirveye oturan Kuruluş Osman dizinde Burak Özçivit'in kuşağında cep telefonunun görünmesi sosyal medyaya damga vurdu.

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Nefes kesen anların yaşandığı dizinin bir sahnesindeki hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

DUA SAHNESİYLE ZİRVEYE OTURMUŞTU

Dizide başrol oynayan Burak Özçivit'in dün akşam yayınlanan bölümünde Fetih suresini okuduğu bölüm zirveye oturmuştu. Oyuncunun bu sahnelerde Kuran-ı Kerim'i doğru telaffuz etmek için 7 aydır Kur'an eğitimi aldığı iddia edilmesi ise sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'in kuşağında cep telefonu unutulması sosyal medyaya damga vurdu

KUŞAĞINDA TELEFON DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizideki bir hata ise bazı izleyicilere pes dedirtti. Burak Özçivit'in kuşağında telefonu fark eden izleyiciler sosyal medyadan dizi ekibini eleştiri yağmuruna tuttu.

Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'in kuşağında cep telefonu unutulması sosyal medyaya damga vurdu

"O TELEFONU BİR ZAHMET ÇIKARSAYDINIZ"

Bazı kullanıcılar, "O telefonu bir zahmet çıkarsaydınız kuşağın içinden. 'Çok para harcadık, Hollywood ile yarışacak prodüksiyonumuz var' diyorsunuz böyle hatalar yapıyorsunuz, gerçi onca hatanın için bu ne ki" diyerek daha dikkatli olması gerektiğini vurguladılar.

Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'in kuşağında cep telefonu unutulması sosyal medyaya damga vurdu

KURULUŞ OSMAN'IN 3'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aybars'ın katilini bulmak ve Tekfur cinayetinin izini sürmek için için gizlice kaleye giren Osman'ın yolu ahilerin hazinesini almak için kaleye sızmış olan rahibe ve rahip kılığındaki Bala Hatun, Gonca ve Tursun Bey ile kesişmişti. İşledikleri cinayeti Osman'ın üstüne atmaya çalışan Sofia ve Kalanoz, karşı hamle ile kalede olduğuna emin oldukları Osman'ı ortaya çıkarmak için Dündar Bey'in kızı Aygül'ü kaçırtıp kaleye getirtmişlerdi. Burçin'den aldıkları haberle harekete geçen Dündar Bey yanına Kayı beylerinden Bamsı ve Samsa'yı alarak kaleye gelmişti. Kale'ye gelen başka bir isim daha vardı; organize ettiği Tekfur suikastı başarısız olan Efendi Yannis'te artık kaledeydi. Her şeye rağmen kale askerlerinin içine sızan Osman, kaleye giren Bamsı Bey'e çarparak eline bir pusula tutuşturmuştu. Yapacaklarını zekice kurgulayan Osman, zindana atılmasına rağmen Kurtulmuş ve Sofia'nın peşine taktığı avcı namlı Teokles'i esir almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Kuran-ı Kerim Sosyal Medya Cep Telefonu Haberler

500

Yorumlar (66)

Yazdim:

Osmanli sevdasi olanlara sesleniyorum, Osmanli torunlari arazilerinin pesine düsmüs, osmanli diye diye buyrun size osmanlilar. . ELBETTE Osmanlilar BIZIM atalarimiz, saygi duymaliyiz AMA bu KADAR büyütmenin anlami YOK. Dis GÜCLERIN istedigi nedir BILIR misiniz, sen osmanlina geri dön parcalan, bölün ve bende seni yöneteyim, iligine KADAR sömüreyim. . . AMAC budur. Neeeerde bizde düsünecek kafalar.

15
23
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Aynen katılıyorum . Ama anlıyacak kafa Ülkemde bulamıyorum milletimin kafası şimdi alt tarafa işliyor üst tarafa çıkması zooooor orda kaldılar maalesef

yanıt7
yanıt4
cemal:

ayrıca atam Türk, Osmanlı değil, unutmayın Osmanlı imparatorluktu, padişahlar bile Türk değil rus sıpr vs. akıllı olun. . .

yanıt6
yanıt9
tonus58:

osmanlı düşmanlarına ya bizansın kayıp nesli sizsiniz yada cumhuriyet döneminde gelen ecnebi 300000 kişinin artığısınızgeri zekalılara sesleniyorum dedenize giren kılıç sesini nerenizde hissediyorsunuz unutmayın ATATÜRK ü yetiştiren büyüten egiten de osmanlı osmanlı ilimde geri bilimde geri diyen düdükler osmanlı arşivlerini neden hurda kagıt diye verdiler gitte sor az oku ayrıca bu Kuruluş osmanlı kendine dön ve en iyi şekilde anlat ki bizans artıkları kahrından gebersin

9
10
yanıtYanıtla
SOYUNU BILEN AVSAR:

ÖNCE BIR OKU ECDADI DIZIDEN DEGIL KITAPTAN ÖGREN BELKI O ZAMAN BIZANS ARTIKLARININ GERCEKTE KIMLER OLDUGUNU ANLARSIN

yanıt1
yanıt0
YAŞLI KURT:

ŞUNLARI İZLEMEYİN LA. PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ LA BUNLARI

9
9
yanıtYanıtla
.:

Sen git yasak elma gibi boş beleş dizileri izle

yanıt2
yanıt3
tonus58:

ben diriliş ertuğrul heyecanı bulamadım dizinin hastasıydım bu sene kuruluş osman berbat şeyh edabalinin kızı sanki sosyete gibi orda burda ne işi var bıktık on kişi ile kale basmalarından obadaki bitmez tükenmez hainlerden uyduruk setten osmanlıyı sevmeyen yatak odası frikik verenlerden dizide rol verilmesinden dizinin müziği gecen yıl ertuğrul müziği gına geldik bu filim burda biter senarist o uyuşuk beynini kullanda titre ve kendine gel

15
2
yanıtYanıtla
mehmet:

kim izliyorda zirvedeymiş. .

10
6
yanıtYanıtla
Gorbetci:

Senin disinda herkes

yanıt0
yanıt0
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title