Haberler

Kayahan'ın VIP Aracını Tekirdağlı Kuyumcu Satın Aldı

Güncelleme:

Ünlü sanatçının eşi ve kızı arasında büyük krize neden olan VIP araç, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kuyumculuk yapan hayranı Aziz Emre tarafından satın alındı.

Geçen yıl hayatını kaybeden Kayahan'ın, eşi ile kızı arasında satışa çıkarılması nedeniyle tartışma yaşanan VIP aracı, ünlü sanatçının hayranı satın aldı.

KAYAHAN ÇOK SEVİYORDU

Geçtiğimiz 3 Nisan 2015 yılında yaşamını yitiren Kayhan Açar'ın çok sevdiği VIP aracı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kuyumculuk yapan hayranı Aziz Emre tarafından satın alındı.

EŞİ VE KIZI ARASINDA KAVGA ÇIKARMIŞTI

Kayahan'ın ölümünden sonra eşi İpek Açar tarafından satılması için bir galeriye bırakmış, Kayahan'ın kızı ise buna izin vermemişti.

"ALMAM KOLAY OLMADI, AMA ALDIM"

Kayhan'ın bir hayranı olduğunu belirten Aziz Emre, aracın satıldığını duymasının ardından almak için harekete geçtiğini belirterek şunları söyledi: "Kayahan benim çok sevdiğim sanatçılardan biriydi. Onun şarkılarını dinliyor ve onun konserlerini takip ediyordum. Ölümünün ardından rahmetlinin de çok severek kullandığı VIP aracının satıldığını duydum. Bunu almak için hemen harekete geçtim ve aldım. Aracı almam kolay olmadı, ama aldım. Çok mutluyum. Araçta hiç değişiklik yapmadım her şeyi sanatçının kullandığı gibi duruyor. Hatta küçük kızı Asıl Gönül'ün babasının fotoğrafının arkasına yazdığı bir yazı var, onu dahi saklıyorum. Bir hayranı olarak onun kullandığı aracı aldığım için çok mutluyum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tekirdağ Kayhan Çorlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title